Fetita Andreei Banica este un adevarat star in devenire!

Fetita Andreei Banica este un adevarat star in devenire!

Eugenia Dinescu, redactor

Andreea Banica este una dintre cantaretele cu cele mai longevive cariere din showbiz-ul romanesc, insa pozitia ei ar putea fi amenintata de... propria fiica! La doar cateva zile dupa demonstratia de talent a unui alt copil cu parinti celebri, Irina Columbeanu, a venit randul fiicei Andreei Banica sa isi demonstreze calitatile artistice. Adorabila Sofia Maria, in varsta 6 de ani, a confirmat deja ca dispune de talentul si dezinvoltura necesare pentru o cariera in lumina reflectoarelor, intr-un clip video surprins de mama sa, in timp ce se plimbau cu masina.

Peste 50.000 de persoane din comunitatea de fani de pe Facebook a Andreei au fost impresionate de naturaletea Sofiei, care i-au transmis mandrei mamici o multime de aprecieri: “Ce frumos canta”, “Seamana cu mamica”, “Iti calca pe urma”, spun cateva dintre fanele Andreei, in timp ce altcineva proclama “Asa mama, asa fiica!”. In schimb, o alta fana a Andreei Banica remarca deja potentialul Sofiei: “Mosteneste talentul! Are un viitor promitator din cate se vede! Bravo, felicitari!”, au fost doar cateva din reactiile prietenilor virtuali ai Andreei.

  

Mai mult decat atat, se pare ca micuta stapaneste bine regulile stilului, deoarece nici look-ul pe care l-a afisat nu este cu nimic mai prejos decat cel al unui adevarat star. Asortata cochet intr-o tinuta cu print animalier punctata de accesorii roz, Sofia Maria a demonstrat ca isi merita locul castigat in topul celor mai stilati copii ai vedetelor autohtone.

Crezi ca Sofia Maria va urma o cariera in muzica? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Ce mai face Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce mai face Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce personaj din Star Wars esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Star Wars esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.