Gaga a ramas in costumul Evei in fata publicului

Gaga a ramas in costumul Evei in fata publicului

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In ultimul timp, Lady Gaga a reusit sa atraga atentia nu numai prin tinutele sale excentrice, ci si prin pictorialele sale extrem de provocatoare, in care isi etaleaza trupul dezgolit in toata splendoarea. Si pentru ca fotografiile in care apare complet dezbracata au creat la vremea lor destul de multe controverse, Gaga a hotarat ca este cazul sa forteze putin nota, ducand aceasta arta a exhibitionismului la un alt nivel.

Recent, cantareata de 27 de ani a sustinut un concert intr-un club de gay din Londra, ea purtand pe toata durata prestatiei sale o rochie lunga, asemanatoare unei camasi de noapte. La un moment dat, Gaga si-a surprins spectatorii, dezbracandu-se de rochia respectiva, pe sub care nu purta absolut nimic.

Da, ai citit bine! Dupa ce s-a intors cu spatele la publicul sau, Gaga s-a dezbracat complet, ramanand in costumul Evei in fata a sute de spectatori. Desi la inceput fanii au ramas de-a dreptul socati de gestul sau, acestia au aplaudat curajul lui Gaga de a-si etala silueta fara nicio retintere.

Recent, Lady Gaga a declarat intr-un interviu ca gesturile sale scenice, precum si alegerile vestimentare pe care le face, au o legatura foarte mare cu versurile pieselor sale. "Toate piesele mele au o anumita semnificatie. Hainele pe carele port trebuie sa redea perfect povestea melodiei pe care o interpretez [...] Vreau ca munca mea sa fie memorabila. Sa faci oamenii sa ia in serios arta in zilele noastre, este o treaba destul de dificila", a marturisit cantareata pentru The Independent.

In prezent, Lady Gaga se pregateste pentru lansarea celui de-al treilea album al sau, ARTPOP, care va fi disponibil incepand cu data de 11 noiembrie. De asemenea, artista va aparea si intr-un episod special al showului The Muppets, alaturi de alti artisti celebri precum Elton John si Joseph Gordon-Levitt.

Tu ce parere ai despre gestul artistei din timpul prestatiei sale?

Foto: mirror.co.uk

Articolul urmator
Povestea de viață a Rodicăi Negrea. Actrița a rămas văduvă la 41 de ani și a fost nevoită să-și crească singură fiica
Povestea de viață a Rodicăi Negrea. Actrița a rămas văduvă la 41 de ani și a fost nevoită să-și crească singură fiica
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?
Incepe quiz
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.