Mariah Carey a slabit 30 kg! Afla cum!

Mariah Carey a slabit 30 kg! Afla cum!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Mariah Carey si-a etalat silueta de invidiat pe o plaja din Australia, unde si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de sotul ei Nick Cannon.

La nici doi ani dupa nastere, cantareata a reusit sa scape de cele 30 kilograme in plus acumulate in timpul sarcinii, aratand mai bine ca niciodata.

Artista marturiseste ca totul se datoreaza programului de slabit Jenny Craig: "Inainte puteam slabi doar prin antrenament fizic, insa acest lucru s-a schimbat. De cand s-au nascut copiii, mi-am dat seama cat de mult conteaza o dieta echilibrata in cazul in care vrei sa slabesti sanatos". Mariah este mult mai atenta la ce mananca si calculeaza atent caloriile. 

Chiar daca are un program destul de incarcat, artista isi gaseste timp si pentru sport: "Acum antrenamentul meu consta in plimbari lungi ce dureaza cateva ore bune si exercitii fizice in apa pe care le practic de 3-4 ori pe saptamana, timp de 45 de minute".

Cat despre perioada sarcinii, Mariah marturiseste: "Sarcina a fost cea mai frumoasa si, totodata, cea mai grea perioada din viata mea.  [...] M-am ingrasat 30 de kilograme in tot acest timp, insa daca te uiti la fotografiile mele de atunci, ai zice ca aveam o tona! Asta si din cauza faptului ca sufar de edem (retentie de lichid in tesuturile organismului), ceea ce poate fi destul de dureros. [...] Am invatat multe lucruri despre corpul meu in perioada sarcinii".

Artista se declara mandra de rezultatul final, in special pentru ca mereu s-a confruntat cu barfe legate de kilogramele in plus: "Toti imi spuneau ca sunt grasa, asa ca am decis sa fac ceva in privinta aceasta". Acum se pare ca in sfarsit si-a recapatat increderea in ea!  

Articolul urmator
Povestea de iubire dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov a trecut testul timpului! Nu și-au spus „Adio” în ciuda distanței și a faptului că ea se află în detenție
Povestea de iubire dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov a trecut testul timpului! Nu și-au spus „Adio” în ciuda distanței și a faptului că ea se află în detenție
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    andreea (anonim)
    10 ianuarie 2013 08:08

    pe coperta revistei scrie 30 lbs. adica pounds..unitatea lor de masura. asta inseamna 13 kg nu 30

    Bianca.Geica
    10 ianuarie 2013 09:09

    Buna Andreea! Da, ai dreptate. Insa coperta respectiva este din mai 2012 si am inclus-o pentru a se vedea evolutia. De atunci ea a mai slabit pana ce a ajuns la greutatea mentionata in articol :)