Mariah Carey si Nick Cannon divorteaza!

Mariah Carey si Nick Cannon divorteaza!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dupa 6 ani, Mariah Carey si Nick Cannon se pare ca au hotarat sa puna punct casniciei lor. Ba mai mult, surse din anturajul cuplului sustin ca cei doi nici macar nu mai locuiesc impreuna de cateva luni bune! 

Nefericita veste a fost confirmata de insusi Nick Cannon, care a dezvaluit publicatiei The Insider ca intr-adevar, nu mai locuiesc impreuna: "Da, sunt probleme in paradis... nu mai locuim impreuna de cateva luni". Daca ar fi sa ne luam dupa pozele de pe conturile de Twitter ale celor doua vedete, nu am banui nicio clipa ca povestea de dragoste dintre Mariah si Nick se apropie de final. Dar se pare ca, si de aceasta data, aparentele inseala. Desi ai fi tentata sa crezi ca Nick a fost cel care a luat decizia de a divorta de artista mai in varsta cu 12 ani decat el, iata ca lucrurile stau de fapt invers.

Potrivit In Touch Weekly, Mariah s-a intalnit deja cu mai multi avocati pentru a pune la punct actele de divort: "Nu mai locuiesc impreuna pentru ca nu se mai suporta! Mariah s-a intalnit deja cu avocatii de mai multe ori. Nick este mai rezervat, probabil din cauza copiilor. El asteapta ca Mariah sa-i ceara divortul, insa nu e dispus sa renunte fara sa lupte pentru o buna parte din averea ei de 500 milioane de dolari. Nick este un tip sensibil si realist, asa ca isi da seama ca gemenilor le-ar fi mult mai bine cu mama lor. Este dispus sa ii lase pe copii in custodia lui Mariah, dar vrea sa aiba dreptul sa ii viziteze ori de cate ori isi doreste", a marturisit o sursa pentru publicatie.

Pe langa cei doi copii de 3 ani, diva in varsta de 45 de ani si prezentatorul de 33 de ani, detin impreuna un apartament in Tribeca de 10 milioane de dolari, care acum este in plin proces de renovare, dar si o vila in Bel Air pe care vor sa o vanda pentru suma de 13 milioane de dolari. De asemenea, cuplul se lauda cu un avion privat de 5 milioane de dolari si o adevarata colectie de masini de lux, printre care si un Lamborghini de 400.000$.

Cei doi nici macar nu isi mai fac poze impreuna, avand in vedere ca pe contul de Twitter al lui Nick Cannon nu mai apare nicio poza cu sotia lui din luna noiembrie a anului trecut. Pe de alta parte, Mariah Carey a vrut sa pastreze aparentele, publicand in luna iulie, de ziua tatalui, un portret de familie din care bineinteles, nu lipseste Nick. Ultima lor aparitie publica a fost pe data de 12 februarie, la un eveniment marca MTV.

Desi s-a speculat ca principalul motiv care a stat la baza despartirii cuplului a fost infidelitatea, sotul cantaretei neaga zvonurile. Cu toate acestea, un apropiat al cuplului sustine ca cei doi nu mai au deloc incredere unul in celalalt si ca Mariah nu suporta faptul ca sotul ei este inconjurat mereu de femei in cluburile in care lucreaza. De partea celalalta, Nick banuieste ca artista ar avea o aventura cu rapperul Nas! "Pe scurt, intre ei nu mai exista incredere. Cand au ocazia sa petreaca putin timp impreuna, ajung sa se certe. Mariah a renuntat la acest mariaj inca de la inceputul anului, iar acum este hotarata sa puna punct definitiv casniciei", scrie Life & Style.

Mariah Carey si Nick Cannon s-au casatorit pe data de 30 aprilie 2008 in Bahamas, iar in anul 2011, Mariah i-a adus pe lume pe gemenii Monroe si Morroccan Scott. Cantareata a fost alaturi de sotul ei in cele mai dificile momente, avand in vedere ca acum 2 ani acesta a fost internat de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca sufera de lupus nephritis, o boala autoimuna. Desi pe 1 mai 2013 Nick si Mariah si-au reinnoit juramintele, sarbatorind astfel si 5 ani de casnicie, iata ca anul acesta cuplul socheaza cu vestea divortului.    

Articolul urmator
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.