Noi zvonuri legate de divortul dintre Beyonce si Jay Z

Noi zvonuri legate de divortul dintre Beyonce si Jay Z

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

In luna mai au aparut primele zvonuri legate de un posibil divort dintre Jay Z si Beyonce. Acestea au fost alimentate de faptul ca artista si-a sters tatuajul cu cifra 4 in caractere romane, care simboliza ziua in care s-a nascut Beyonce (4 septembrie), data de nastere a sotului ei (4 decembrie) si data nuntii lor (4.04).

Recent, au aparut noi zvonuri legate de acest subiect. Se pare ca motivul pentru care Solange, sora lui Beyonce, s-ar fi luat la bataie cu Jay Z in lift, dupa evenimentul Met Gala, ar fi fost strans legat de infidelitatea artistului. Solange banuia ca Jay Z ar avea o aventura chiar cu Rihanna. Surse apropiate cuplului au dezvaluit presei americane faptul ca problema nu se pune daca cei doi vor divorta, ci cand o vor face. Se pare ca nu se grabesc sa ia aceasta decizie deoarece ar avea mult mai multe de pierdut, nu doar o casnicie. Artistii au in primul rand o imagine de pastrat, si se gandesc si la afacerile pe care le au impreuna.



In plus, conform New York Post, artista in varsta de 32 de ani, si-a cumparat recent o casa in valoare de 21,5 milioane de dolari in care planuieste sa se mute singura.

Cu toate acestea, Beyonce continua sa posteze pe retelele ei de socializare fotografii care dezmint aceste zvonuri. In cea mai recenta imagine urcata de artista pe contul ei de instagram, apar Jay Z si Blue Ivy. Totusi, Beyonce este cunoscuta pentru diplomatia de care da dovada atunci cand trece prin perioade mai complicate in viata personala.



Si dupa ce s-a iscat acel scandal dintre sora si sotul ei, Beyonce si-a umplut retelele de socializare cu fotografii cu Solange, dorind sa demonstreze tuturor faptul ca se inteleg extrem de bine, ca relatia lor nu a fost afectata de cele intamplate.

Jay Z si Beyonce sunt vazuti drept regele si regina muzicii pop. In 2013 revista Forbes i-a clasat pe primul loc in topul cuplurilor cu cele mai mari incasari. In conturile celor doi au intrat peste 95 de milioane de dolari intre iunie 2012 si iunie 2013. Daca zvonurile se vor adeveri, cei doi ar avea multe de pierdut, asa ca nu-i de mirare ca nu se grabesc sa ia o decizie.

Articolul urmator
Doi ani de când Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi. Ce povești neștiute despre marele artist au ieșit acum la iveală
Doi ani de când Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi. Ce povești neștiute despre marele artist au ieșit acum la iveală
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.