Printul Harry renunta la armata! Afla planurile lui de viitor

Printul Harry renunta la armata! Afla planurile lui de viitor

Eugenia Dinescu, redactor

Printul Harry al Marii Britanii si-a creat o reputatie de “bad boy” petrecaret de care a reusit sa scape odata cu inrolarea in Fortele Armate, iar viitorul ii pregateste acum si alte surprize fiului cel mic al Printului Charles impreuna cu regretata Printesa Diana. Palatul Kensington a emis o declaratie de presa in care planul lui Harry de a se retrage din Fortele Armate, dupa 10 ani de serviciu militar, a fost confirmat.

La 30 de ani, dupa ce a pilotat de nenumarate ori elicopterul Apache si a fost de doua ori detasat in Afghanistan, Printul Harry spune ca “se afla la o rascruce in cariera sa militara” si dupa o perioada lunga de reflectie a decis ca nu simte “nevoia de a progresa in grad”, ci nevoia unei schimbari. El urmeaza sa petreaca o luna alaturi de unitatile britanice aflate pe teritoriul Austrialiei si sa ramana o perioada in Noua Zeelanda fara a fi implicat insa in activitati militare, pana la incheierea oficiala a serviciului militar, din luna iunie.

Poate ca problemele pe care Printul Harry le are cu bautura o fac pe Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sa fie reticenta in a-l lasa pe micutul Print George in preajma unchiului sau, dar planurile lui de viitor o vor convinge ca Harry intentioneaza sa isi schimbe atitudinea. Nepotul Reginei Elisabeta, al patrulea in linie la tron, isi doreste sa se dedice proiectelor de “conservare a faunei salbatice” din Africa, cat si programului de voluntariat pentru ajutorarea militarilor raniti in timpul misiunilor.  

Ramane de vazut ce ii rezerva viitorul Printului Harry, insa Familia Regala a Marii Britanii freamata in asteptarea venirii pe lume a celui de-al doilea copil al Ducelui si Ducesei de Cambridge, care urmeaza sa se intample luna viitoare.

Articolul urmator
Prințul Harry a participat singur la încoronarea tatălui său! A păstrat distanța față de prințul William sau familia lui
Prințul Harry a participat singur la încoronarea tatălui său! A păstrat distanța față de prințul William sau familia lui
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.