Rihanna isi promoveaza tara in ipostaze sexy

Rihanna isi promoveaza tara in ipostaze sexy

Redactor Divahair.ro

Cea mai eficienta strategie de turism pentru a promova plaiurile atragatoare ale tarii natale este alegerea unui artist de succes, emblematic pentru regiunea respectiva. Astfel, pentru campania de mediatizare a frumusetilor pe care merita sa le vezi intr-o calatorie in Barbados, cap de afis este Rihanna.

Exotica artista stie ca esteticul place si frumosul vinde, astfel incat si-a pus in valoare atuurile fizice intr-o serie de fotografii menite sa atraga turistii in Barbados. Strategia de marketing este imbatabila, in special atunci cand implica un costum de baie stil corset, rosu, o coafura ravasita, ipostaze lascive, provocatoare, si o plaja insorita. Initiativa artistei este de apreciat, iar patriotismul sau, de-a dreptul emotionant. Barbados te invita, astfel, sa te bucuri de apa, soare, lectii de echitatie pe nisip sau, in lipsa cunostintelor in domeniu, plimbari nostalgice alaturi de calul inchiriat.



Ce parere aveti despre campania turistica a Rihannei pentru Barbados?

Articolul urmator
Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. „Avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat"
Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. „Avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat"
In ce tara ar trebui sa locuiesti?
Incepe quiz
In ce tara ar trebui sa locuiesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    gheorghe (anonim)
    31 ianuarie 2013 11:11

    Bine mai Rihana, ce-am vorbit eu cu tine???...te-am chemat aici pe plaiurile mele mioritice sa vezi muntii nostrii falnici, sa cutreieri codrii si vaile adanci, sa simti intunecimea si racoarea pesterilor,aerul curat de munte, sa bei din apa limpede a izvoarelor, sa-ti odihnesti funduletul tau in iarba grasa plina de flori a poienitelor, sa gusti din painea calda,din mamaliguta aburinda in care e ingraamdit un bulb de branza de oaie, sate te infrupti haiduceste din mielul fript la protap. Te-ai intors la drogatii aia care nu mai stiu ce sa faca cu banii si care iti dau pe carca de nu mai poti!