Rihanna si-a realizat cel mai dureros tatuaj!

Rihanna si-a realizat cel mai dureros tatuaj!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Chiar daca deja are o vasta colectie de tatuaje, Rihanna se pare ca inca nu s-a obisnuit complet cu durerea cauzata de acele folosite pentru realizarea lor.

Aflata in Noua Zeelanda pentru a sustine un concert, artista a dorit sa plece cu o amintire permanenta legata de aceasta tara, asa ca a hotarat sa isi faca un nou tatuaj. Si nu oricum, ci prin metoda traditionala Maori, folosita in antichitate, pentru care se utilizeaza o dalta, pigmentul de cerneala si un ciocan din lemn.

Si pentru ca artista a vrut sa le impartaseasca fanilor sai experienta prin care a trecut, aceasta a decis sa se lase filmata. Desi Rihanna s-a straduit sa isi mentina calmul si sa isi stapaneasca suferinta pe tot parcursul acestei experiente, aceasta s-a lasat in cele din urma cuprinsa de durerea care i se citea pe chip. La un moment dat, mana dreapta a cantaretei era atat de umflata si insangerata din cauza acestei proceduri, incat cel care realiza tatuajul a intrebat-o de mai mute ori daca vrea sa se opresca pentru cateva momente. Insa Rihanna a suportat durerea cu stoicism si cu zambetul pe buze 

 

Salonul din Noua Zeelanda se numeste Moko Ink si este primul studio specializat in arta tatuajuelor de acest tip. Creatiile sunt realizate special pentru fiecare client care le trece pragul  si care doreste sa isi tatueze adevarate opera de arta, cu o semnificatie aparte.

Tu ti-ai face un tatuaj printr-o astfel de metoda?

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Cine este Cillian Murphy, cel mai bun actor de la Oscar
Cine este Cillian Murphy, cel mai bun actor de la Oscar
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.