Rob Pattinson se saruta cu o alta femeie!

Rob Pattinson se saruta cu o alta femeie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Desi nu a trecut destul de mult timp de cand s-a despartit de Kristen Stewart, fotografii cu Robert Pattinson sarutandu-se cu alta femeie nu au intarziat sa apara. Imaginile in care actorul este surprins in tandreturi cu o blonda, au devenit extrem de populare pe Twitter.

Din fericire insa, nu este vorba de o alta relatie, ci de o scena din cadrul campaniei de promovare a parfumului Dior Homme. In scop profesional, actorul de 27 de ani a fost nevoit sa filmeze scene destul de pasionale cu un model a carui identitate nu a fost inca dezvaluita.

Ca un adevarat profesionist, Robert si-a luat rolul in serios, imaginile cu cei doi in ipostaze extrem de senzuale fiind destul de credibile.

Se pare ca dupa o relatie de 4 ani, care s-a sfarsit cu o despartire dureroasa, Rob vrea sa se concentreze tot mai mult asupra carierei sale.

Totusi, actorul a fost surprins in ultimul timp, petrecand tot mai mult timp in compania lui Katy Perry, care dupa spusele apropiatilor celor doi, l-a ajutat sa treaca mai usor peste despartirea de Kristen.

Se pare ca excentricitatea lui Katy Perry a reusit sa il cucereasca pe actorul, care pare ca nu se mai dezlipeste de frumoasa artista. Ea a reusit de-a lungul timpului sa isi creeze propriul stil vestimentar, care a ajutat-o sa devina apreciata in randul femeilor din intreaga lume. Urmeaza si tu exemplul sau si croieste-ti propriul tipar in materie de tinute. Poarta accesorii statement, care iti pun in valoare personalitatea. 

Geanta -  145 lei

Geanta - 145 lei

Foto: Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. „O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu"
Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. „O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu"
Cu cine te vei săruta sub vâsc?
Incepe quiz
Cu cine te vei săruta sub vâsc?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.