S-a drogat de la 12 ani! Descopera vedeta!

S-a drogat de la 12 ani! Descopera vedeta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In anul 2010 a fost nevoita sa se interneze intr-o clinica de reabilitare pentru a scapa de dependenta de droguri. La 4 ani de la tratament, Demi Lovato face declaratii cutremuratoare, dezvaluind presei britanice ca a inceput sa consume droguri inca din copilarie!

La doar 12 ani, fosta vedeta Disney a fost implicata intr-un accident de masina, in urma caruia s-a ales cu fracturi si rani minore, pentru care medicii i-au prescris analgezice. Demi a recunoscut ca de atunci, a devenit dependenta de medicamentele care nu ii amorteau numai durerea fizica: "Acela a fost momentul care a marcat inceputul dependentei de droguri. Imi placea sentimentul pe care mi-l dadeau. Reuseau sa ma faca sa nu mai simt absolut nimic. De asemenea, imi placea si sentimentul de adrenalina pe care il aveam in momentul in care furam din geanta mamei mele diverse pastile, fara ca ea sa-si dea seama", a explicat artista.  

Din pacate insa, lucrurile au scapat de sub control, Demi ajungand sa intre in sevraj la fiecare 30 de minute, ea insasi recunoscand ca obisnuia sa consume cocaina chiar si in avion! "Nu puteam sa rezist mai mult de 30 de minute fara cocaina si o transportam cu mine chiar si in avioane. Asteptam ca toata lumea sa adoarma, dupa care ma strecuram in baie si treceam la treaba. Nu conta ca eram insotita de persoane care stateau cu mine 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Reuseam de fiecare data sa ma comport cat se poate de normal, astfel incat nimeni nu putea sa-si dea seama de nimic", marturiseste Demi, care a devenit celebra in 2008, odata cu rolul sau din productia marca Disney, "Camp Rock". 

Vedeta si-a dat seama ca nu mai poate duce acest stil de viata, cand abia implinise 19 ani. Era ora 9 dimineata cand Demi, care se indrepta spre aeroport cu o sticla de Sprite in care se afla de fapt vodka, a inceput sa vomite in masina. "Atunci am realizat ca acest stil de viata aparent rebel, nu este deloc amuzant. Mi-am dat seama ca trebuie sa-mi revin!", spune Demi. Daca pana atunci vedeta refuza orice fel de ajutor specializat, in cele din urma a hotarat impreuna cu mama ei, ca cel mai bine este sa se interneze intr-o clinica de reabilitare, care a ajutat-o pe Demi sa scape de dependenta de droguri si alcool, dar si de problemele de alimentatie. 

Acum Demi Lovato duce un stil de viata sanatos, ea lansand anul trecut cartea "Staying Strong: 365 Days a Year", in care vorbeste despre experientele cumplite prin care a trecut din copilarie pana in adolescenta. Ea spera ca aceasta publicatie sa vina in ajutorul tinerilor de pretutindeni care, la fel ca si ea, s-au confruntat sau se confrunta in continuare cu probleme de acest gen. 

Foto: Instagram

Articolul urmator
Fiica Paulei Seling a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Cred că Cerul ne-a adus împreună"
Fiica Paulei Seling a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Cred că Cerul ne-a adus împreună"
Ce animal de vedeta esti?
Incepe quiz
Ce animal de vedeta esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.