Schimbare radicala de look: Katy Perry are parul verde!

Schimbare radicala de look: Katy Perry are parul verde!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Venirea primaverii a impins-o pe Katy Perry catre o noua schimbare de look! Se pare ca vedeta a constatat cu stupoare ca desi de-a lungul anilor si-a vopsit parul in mai toate culorile curcubeului, ea a omis una dintre cele mai fresh nuante: verdele!

Katy a decis sa isi vopseasca parul, cu exceptia bretonului, intr-o nuanta de verde. Ea a postat pe Twitter imaginea cu noul sau look primavaratic, marturisind pentru publicatia E! News ca si-a dorit de foarte mult timp sa isi vopseasca parul astfel: "De cateva luni m-am tot gandit sa imi vopsesc parul verde. Este primavara, asa ca este timpul sa imi reimprospatez look-ul. Sunt foarte incantata de aceasta nuanta de verde si sper sa nu se estompeze prea curand".

Insa aceasta schimbare radicala de look nu i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, care de altfel sunt deja obisnuiti cu nuantele excentrice in care Katy si-a tot vopsit parul de-a lungul carierei sale. In anul 2011, cantareata a trecut brusc de la brunetul care a consacrat-o, la un blond cu suvite verzi, de care insa s-a plictisit destul de repede, pentru ca in decursul aceluiasi an, si-a colorat parul intr-un ton delicat de roz. In 2012, odata cu lansarea single-ului Wide Awake, si-a vopsit parul intr-o nuanta puternica de mov, dupa care a optat pentru un albastru intens.

In cazul in care te intrebi care este culoare naturala de par a vedetei, Katy a publicat in urma cu cateva zile o imagine din copilarie in care apare alaturi de sora sa, Angela Hudson. De aici putem trage concluzia ca parul natural al vedetei nu numai ca este blond, dar este si cret! 

Ii sta bine lui Katy Perry cu parul verde?

Articolul urmator
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?
Incepe quiz
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.