Si-a asigurat picioarele pentru 40 milioane dolari!

Si-a asigurat picioarele pentru 40 milioane dolari!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nu, nu este vorba despre supermodelul cu cele mai lungi si suple picioare, Gisele Bundchen, si nici despre o dansatoare faimoasa sau vreun fotbalist cunoscut. Vedeta care a decis ca este cazul sa-si asigure picioarele pentru o suma impresionanta, este nimeni alta decat Taylor Swift.

Cantareata in varsta de 26 de ani si-a luat cateva masuri de precautie inainte de turneul sau mondial "1989 World Tour", care va debuta in luna mai, hotarand impreuna cu managerii sai sa-si asigure picioarele pentru fabuloasa suma de 40 milioane de dolari! Fanii lui Taylor sunt familiarizati deja cu show-urile de-a dreptul incendiare ale idolului lor, din care nu lipsesc numerele elaborate de dans.

Potrivit presei de peste Ocean, atunci cand a aflat la cat i-au fost evaluate picioarele, Taylor s-a declarat surprinsa si... jenata. O sursa a dezvaluit pentru publicatia National Enquirer ca artista nu se astepta ca membrele sale inferioare sa valoreze mai mult de 1 milion de dolari: "Suma de 40 milioane de dolari chiar a socat-o! Ba chiar s-a simtit putin stanjenita fiindca nu se astepta la mai mult de 1 milion de dolari".  

Taylor Swift intra astfel in randul vedetelor care fie dintr-un exces de zel, fie din necesitate, au decis sa-si asigure diverse parti ale corpului. Nu putem sa nu o mentionam pe Mariah Carey, care si-a asigurat picioarele pentru suma de 1 miliard de dolari! Jennifer Lopez si-a asigurat faimosul posterior pentru 300 milioane de dolari, in timp ce Rihanna si-a asigurat picioarele in schimbul sumei de 1 milion de dolari.

Oricine ar putea sa isi faca astfel de asigurari, insa costurile pe care le implica sunt colosale. De aceea, doar persoanele publice opteaza pentru ele, in timp ce oamenii de rand recurg la simplele asigurari de viata. 

foto: splashnews

Articolul urmator
Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”
Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”
Ce cred barbatii despre picioarele tale?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre picioarele tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.