SOC: Orlando Bloom si Miranda Kerr s-au despartit

SOC: Orlando Bloom si Miranda Kerr s-au despartit

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dragostea chiar dureaza 3 ani! Acest lucru este confirmat, din pacate, si de unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz: Orlando Bloom si Miranda Kerr.

Ei au hotarat sa puna punct unei casnicii care dura de mai bine de 3 ani, reprezentantul actorului dezvaluind ca cei doi au luat aceasta decizie de cateva luni bune: "Orlando Bloom si Miranda Kerr s-a despartit pe cale amiabila de cateva luni. Dupa 6 ani de relatie, recent ei au hotarat ca este timpul sa puna la punct toate formalitatile necesare pentru obtinerea divortului. Desi acesta este sfarsitul casniciei lor, ei se apreciaza, se sprijina si se respecta reciproc, mai ales datorita faptului ca la mijloc se afla si un copil".   

In luna ianuarie a anului 2011, Miranda a adus pe lume un baietel pe nume Flynn, cel mic fiind de altfel si motivul pentru care in ultimul timp cei doi au incercat sa faca tot posibilul pentru a evita un posibil divort. Insa aceasta ruptura a fost inevitabila!

Actorul britanic si supermodelul australian au inceput o frumoasa poveste de dragoste in anul 2007, 3 ani mai tarziu spunand un "DA" hotarat in fata altarului. Zvonurile despre o posibila despartire au aparut inca de la sfarsitul anului trecut, cand Miranda a fost surprinsa de mai multe ori in compania lui Leonardo DiCaprio.  Insa atunci, cum era de asteptat,  o sursa din anturajul cuplului a negat toate aceste speculatii, spunand ca Leo este doar un prieten foarte bun atat al Mirandei, cat si al lui Orlando. La inceputul acestui an, Miranda la randul ei a negat orice afirmatie cu privire la o posibila despartire, spunand ca ea si sotul ei se inteleg mai bine ca niciodata si ca Orlando este un om si un tata incredibil.

Se pare ca programul destul de incarcat al celor doi, nu le-a mai permis sa petreaca atat de mult timp impreuna. De altfel, in ultimele luni Miranda si Orlando nu au mai fost surprinsi impreuna.

Desi cei doi au luat decizia de a divorta, se pare ca acum se inteleg mai bine ca niciodata. Ei au fost fotografiati recent impreuna, ca o adevarata familie, in timp ce il plimbau pe fiul lor Flynn. Actorul chiar a sarutat-o pe Miranda pe obraz, pentru a pastra aparentele in fata celui mic, iar supermodelul a mers cativa metri la bratul fostului ei sot, semn ca pe cele doua vedete nu le mai leaga decat o simpla prietenie si un sentiment de respect reciproc. 

Orlando Bloom a facut deja primii pasi spre o viata de burlac. La inceptul acestei luni, actorul a dat spre inchiriere vila lui de peste 3000 mp din Hollywood, cerand lunar suma de 16.500 $. Despartirea cuplului a venit ca un adevarat trasnet pentru fanii celor doi, carora nu le vine sa creada ca doi oameni care pareau atat de indragostiti unul de celalalt, au hotarat sa mearga pe drumuri separate. 

Foto: Dailymail

Articolul urmator
O nouă despărțire șoc în showbiz! Flavia Mihășan s-a separat de tatăl copiilor ei: „Nu este nicio tragedie”
O nouă despărțire șoc în showbiz! Flavia Mihășan s-a separat de tatăl copiilor ei: „Nu este nicio tragedie”
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.