Socant! Ii ia 40 de minute sa-si contureze buzele!

Socant! Ii ia 40 de minute sa-si contureze buzele!

Eugenia Dinescu, redactor

Exista ceva ce nu ar face vedetele pentru a obtine o pereche de buze XXL? La doar 17 ani, Kylie Jenner le-a incercat pe toate: de la dipozitivele tip ventuza care maresc buzele pentru cateva ore cu ajutorul suctiunii pana la lucruri mai invazive, precum injectiile cu botox pe care se presupune ca le-ar fi facut, obsesia surorii mai mici a lui Kim Kardashian pentru buzele voluminoase nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.



 2012  2015

Ceea ce continua sa fie invaluit totusi de mister era tehnica de machiaj pe care Kylie o foloseste pentru a obtine lookul 3D pe care il etaleaza cu mandrie in fiecare selfie publicat pe conturile de social media. Insa Scott Disick, iubitul lui Kourtney, a dezvaluit intr-un episod recent al reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians” ca mezina familiei are nevoie de cel putin 40 de minute pentru a-si machia doar buzele!

In episodul difuzat duminica, Kylie este surprinsa in timp ce isi studiaza machiajul intr-o oglinda, in timp ce sora sa, supermodelul Kendall, de 19 ani si Scott o urmaresc. Cateva momente mai tarziu, Scott nu se poate abtine, exclamand: “Ai vazut-o vreodata aplicandu-si rujul? Are nevoie de aproape 40 de minute iar apoi trage de o buza si o impinge pe cealalta in afara!”.  Mai mult decat atat, Scott adauga: “Nici macar nu inteleg de ce toata lumea crede ca este atat de dragut sa iti tuguiesti buzele!”.

Buzele lui Kylie au mai fost un motiv de tachinare din partea lui Scott in acelasi episod: “O sa ajungi sa iti doresti ca varful nasului sa iti atinga buza de sus. Impinge-o mai sus! Umfl-o si mai mult!”. In fata acestor comentarii, Kylie nu a mai putut spune altceva decat “Da, asta cred si eu”. Disick, in varsta de 31 de ani, nu a rezistat sa nu-i spuna mezinei clanului Kardashian ca arata mai matura decat ar trebui, la doar 17 ani: “Mi se pare ca esti atat de maturizata, chiar daca esti mai tanara decat arati”.

Insa Kylie, care trebuie sa faca fata atacurilor lui Amber Rose din cauza relatiei pe care se zvoneste ca o are cu rapperul Tyga, nu are de gand sa se lase afectata de speculatiile despre marimea buzelor ei. Intr-o declaratie facuta odata cu lansarea colectiei sale de extensii de par Kylie Hair Couture, vedeta a adresat cu franchete problema, recunoscand ca s-a saturat de toate aceste zvonuri:“Mi se pare ca toata lumea vorbeste despre acest subiect de luni de zile, asa ca m-am cam saturat”, a spus ea. “In poze, le scot in afara. Cred ca buzele mari sunt grozave”, a mai adaugat Kylie, dezvaluind ca “adora creionul de buze si conturarea lor peste linia naturala”, dar ca “deja nu ii mai pasa. Oricine poate sa spuna ce vrea”, a concluzionat Kylie.

Tu ce parere ai despre buzele lui Kylie Jenner? Crezi ca a suferit vreo interventie estetica pana acum?

Articolul urmator
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
Ce cred barbatii despre buzele tale?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre buzele tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.