S-a iscat un nou scandal pe retelele de socializare! Afla toata detaliile!

S-a iscat un nou scandal pe retelele de socializare! Afla toata detaliile!

Eugenia Dinescu, redactor

Atunci cand a facut o serie de comentarii rautacioase la adresa lui Kylie Jenner, probabil ca Amber Rose nu se astepta sa aiba de-a face cu intregul clan Kardashian. Khloe Kardashian nu a putut trece cu vederea remarcile derizorii facute de Amber Rose, in varsta de 31 de ani, la adresa surorii sale mai mici, Kylie, asa ca s-a indreptat catre mediul favorit de comunicare al starurilor: insultele concentrate in 140 de caractere, pe Twitter.

Se pare ca fosta iubita a lui Kanye West, Amber Rose, nu poate accepta prea usor faptul ca prietena sa cea mai buna, Blanc Chyna, in varsta de 26 de ani, a fost parasita de rapperul Tyga (25) pentru Kylie Jenner (17).  Intrebata in cadrul unui interviu difuzat la radio ce parere are despre cuplul Kylie-Tyga, voluptoasa vedeta cu care Kanye a fost logodit in trecut a spus despre mezina clanului Kardashian ca nu este decat un “copil care ar trebui sa fie in pat la 7 seara”, lucru care a infuriat-o pe sora cea mare, Khloe Kardashian.


Amber Rose si Blac Chyna

Intr-un tweet postat pe contul sau oficial, Khloe Kardashian incearca sa o tempereze pe Amber, care nu se poate lauda cu un trecut prea linistit: “Am facut striptease de cand aveam 15 ani”, a declarat Amber Rose pentru Foxx. Te rog nu-ti face griji pentru sora mea care si-a construit deja o cariera la DOAR 17 ANI. Oamenii care traiesc in case de sticla nu ar trebui sa arunce cu pietre”, a spus Khloe in tweet-ul care a pornit un adevarat razboi al declaratiilor in social media. “Te rog sa nu mai vorbesti despre noi in interviuri, soro. Niciuna dintre noi nu vorbeste despre tine”, a continuat Khloe.


Kendall, Khloe si Kylie


Totusi, decizia lui Khloe de a aduce in vorba trecutul scandalos al lui Amber i-a adus o serie de critici din partea follower-ilor, care nu considera ca un job in industria placerilor carnale denota lipsa de integritate sau demnitate a unei persoane. Vazand ca remarca este complet justificata, Khloe a revenit rapid asupra celor spuse: “Nu am nimic cu faptul ca a fost stripteuza. Dar sa nu spuna ca sora mea ar trebui sa fie in pat la ora 7 cand ea [Amber Rose] nu a fost”, a clarificat Khloe.



O persoana cu temperamentul coleric pentru care Amber Rose este recunoscuta nu putea ramane fara dreptul la replica. Prin urmare, Amber, care a divortat recent de rapperul Wiz Khalifa cu care un baietel de 1 an, a reactionat rapid, intr-o serie de tweet-uri: “Ma bucur ca ai adus in discutie faptul ca am fost stripteuza. O sa fiu desfranata aia care isi intretine familia, la fel cum face si sora ta. Suntem chit.”, a spus Amber Rose, referindu-se probabil la Kim.


Pe contul ei de Instagram, Amber a postat un colaj care infatiseaza un Kanye in diferite stadii ale disparitiei zambetului de pe fata, alaturi de textul sugestiv: “Atunci cand cumnata se ia de fosta ta iubita pentru ca a fost stripteuza... dar actuala sotie a facut o caseta porno”, a mai adaugat Amber Rose strategiei sale defensive.

In tweet-urile ce au urmat, Amber Rose mai lanseaza un atac asupra lui Khloe, de aceasta data legandu-se de legaturile familiei cu celebrul jucator de fotbal american suspectat ca ar fi comis un dublu asasinat in  ‘94, OJ Simpson: “Crezi ca daca tatal tau a fost jucator profesionist de fotbal si a scapat de acuzatia de crima esti mai presus decat mine, fato?”, tweet urmat de concluzia lui Amber asupra schimbului infierbantat de replici: “M-am saturat de usuraticele astea cu funduri din plastic. Se iau de oameni doar pentru ca platesc trusturile media”, a mai spus ea.

Desi cei din familia Kardashian nu au facut nicio declaratie oficiala asupra relatiei dintre Kylie si Tyga, Khloe a concluzionat intr-un tweet: “Sunt 3 versiuni ale ORICAREI povesti. A lui, a ei si adevarul. Nu vreau sa emit judecati de masura dar mi-as dori ca si altii sa faca acelasi lucru pana cand au DOVEZI”, a subliniat Khloe.

Chiar daca in declaratii oficiale familia Kardashian este mai rezervata decat pe Twitter, atitudinea permisiva a lui Kris Jenner poate fi interpretata drept o manifestare a acordului asupra relatiei lui Kylie cu Tyga: “Sunt multe seri in care Tyga ramane peste noapte acasa la Kylie, cu acordul lui Kris”, a declarat un apropiat al familiei pentru RadarOnline. “Tatal lui Kylie, Bruce, nu prea este incantat de faptul ca Tyga petrece noaptea in casa, dar nu are puterea de a face nimic”, a adaugat aceeasi sursa. “Kris si Bruce s-au certat pe marginea subiectului, iar el a acuzat-o ca este mai intai o prietena pentru Kylie si nu se  comporta ca un parinte”, a mai dezvalui cunostinta familiei Kardashian.

Cine crezi ca va iesi triumfator din razboiul declaratiilor? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"
Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"
Ce fel de femeie ești pe rețelele de socializare?
Incepe quiz
Ce fel de femeie ești pe rețelele de socializare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.