Socant! Uite ce picioare are aceasta vedeta! Iti dai seama cine este?

Socant! Uite ce picioare are aceasta vedeta! Iti dai seama cine este?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Este una dintre cele mai indragite actrite hollywoodiene. A fost desemnata de curand cea mai admirabila celebritate din lume, in mare parte, multumita valorilor morale pe care le promoveaza prin intermediul actelor si campaniilor sale umanitare. Si nu in ultimul rand, este casatorita cu unul dintre cei mai ravniti actori din industria cinematografica, Brad Pitt. Tragand linie, am putea spune ca Angelina Jolie reprezinta practic definitia perfectiunii! Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.

Chiar daca are o familie perfecta, o cariera ideala si se bucura de admiratia unui intreg mapamond, Angelina nu se mai poate lauda cand vine vorba de fizicul ei. Zilele trecute, in timp ce se afla la Londra pentru o intalnire cu fostul ministru al afacerilor externe, William Hague, Angelina a purtat o tinuta care ii dezvaluia picioarele ingrijorator de subtiri.

Actrita in varsta de 39 de ani a purtat o fusta care ii dezvaluia picioarele, tradandu-i astfel silueta silfida. Aspectul lor ne face sa ne intrebam daca nu cumva actrita sufera de anorexie.

De-a lungul timpului, Angelina a reusit sa ridice multe semne de intrebare din cauza fizicului ei. Cu toate acesta, vedeta parca nu a fost niciodata mai slaba ca acum! Motivul? Se pare ca Angelina Jolie a fost atat de ocupata cu filmarile pentru productia "Unbroken", incat nici macar nu mai avea timp sa manance. Miyavi, unul dintre actorii principali din respectivul film, a dezvaluit pentru Huffingtonpost, ca sotia lui Brad Pitt se implica atat de mult in procesul de productie al peliculei, incat uita pur si simplu sa se mai hraneasca: "Era atat de determinata! Am fost surprins cand am vazut cat de mult slabise. Nu manca aproape deloc. La un moment dat, chiar m-am simtit prost fiindca dintre toti, eu am fost singurul care s-a ingrasat pe parcursul filmarilor", a marturisit starul de origine japoneza, Miyavi. 

Tu ce parere ai despre felul in care arata Angelina Jolie?

Articolul urmator
Serghei Mizil are o căsnicie stabilă de peste 30 de ani. Cine este femeia care îl completează și îl temperează
Serghei Mizil are o căsnicie stabilă de peste 30 de ani. Cine este femeia care îl completează și îl temperează
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.