Taylor Swift - confesiuni despre controversata sa viata amoroasa

Taylor Swift - confesiuni despre controversata sa viata amoroasa

Eugenia Dinescu, redactor

Are 25 de ani,  5 albume care au ocupat pozitii fruntase in topul clasamentelor si o lista ampla de fosti iubiti celebri, care au atras nenumarate comentarii acide legate de viata sa personala. Taylor Swift, caci despre ea este vorba, a reusit sa isi cladeasca un imperiu pop cu ajutorul povestilor de dragoste esuate, iar reputatia pe care si-a consolidat-o a devenit, inevitabil, aceea a unei femei  destul de nestatornice. Nimic mai neadevarat, spune Taylor intr-un interviu acordat editiei „Women in Music” a revistei Elle, si mai mult decat atat, recunoaste ca nu a trait o dragoste adevarata ... pana acum.

De fapt, una dintre protagonistele serialului Girls, difuzat de HBO, Lena Dunham, a fost cea care a facut-o pe Taylor sa renunte la perspectiva ei ideatica despre dragoste. Lena Dunham poate ca a salvat chiar viitoarele relatii amoroase ale lui Taylor de la aceeasi soarta tragica, pentru ca viziunea din prezent a frumoasei blonde tradeaza un grad mult mai inalt de maturitate: „Am constientizat faptul ca exista aceasta idee de „au ramas fericiti pana la adanci batraneti”, care nu se intampla de fapt in viata reala. Nu veti disparea impreuna in linia orizontului, pentru ca in viata reala camerele de luat vederi continua sa mearga.”, marturiseste Taylor.


Taylor Swift si Lena Dunham in New York City

„Este un lucru magic daca vei intreba pe oricine care a fost indragostit la un moment dat – este cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Acum am inteles mai bine ca daca atunci cand esti intr-o si crezi ca fiecare lucru pe care il fac e perfect, abia atunci – daca esti norocos – se transforma intr-o relatie reala  cand vezi de fapt ca acea persoana nu este de fapt perfecta, dar tot iti doresti sa o vezi zilnic”, a continuat Taylor.


Taylor, impreuna cu Calvin Harris

Chiar daca pana acum a avut legaturi amoroase cu Harry Styles, John Mayer si, mai nou, Calvin Harris, Taylor nu s-a bucurat inca de experienta unei relatii perfect normale, in care isi gasesc locul si momente mai putin intense: „Eu nu am avut niciodata asa ceva, asa ca am scris un cantec despre lucrurile pe care mi le-a povestit Lena [Dunham] despre ea si Jack [Antonoff]. Cred ca acest gen de relatie – Dumnezeule, suna atat de frumos – ar fi totusi destul de grea. Ar fi, de asemenea, banala din cand in cand”, mai spune Taylor.

Poate ca relatiile consumate pana acum sub ochii presei nu i-au oferit lui Taylor experienta unei relatii consumate in alt fel decat in maniera tipica Hollywood-ului, dar cel putin i-au oferit o perspectiva buna asupra despartirilor, pe care blondina le transpune cu usurinta in hituri de succes. Acest lucru a determinat-o pe Taylor sa isi doreasca sa se detaseze de imaginea pe care si-a format-o, iar in prezent nu mai vrea sa ofere niciun motiv presei pentru a o lua peste picior din acest punct de vedere: „Am fost prinsa in aceasta valtoare media in care oamenii si-au construit o perceptie gresita despre ceea ce sunt de fapt”, spune Taylor, care a reusit sa se detaseze cu succes si de imaginea care a consacrat-o, aceea a „Printesei Muzicii Country”. „Au existat niste glume foarte malitioase pe care prezentatorii le faceau despre mine; au fost si titluri taioase in presa, care se concentrau asupra unor aspecte gresite”, le-a spus Taylor reporterilor Elle: Women in Music.

Desi in prezent Taylor isi doreste sa renunte la imaginea de „fille fatale”, sustinuta de albumul „1989” cu care a culminat tranzitia ei catre genul pop, cantareata originara din Pennsylvannia nu are de gand sa se indeparteze prea mult de origini: „Nu simt nevoia sa distrug fundatia pe care am construit-o. Pot sa adaug lucruri la ea. Pot redecora. Dar eu am construit totul. Asa ca nu voi sta deoparte, gandindu-ma „Ah, mi-as dori sa nu fi avut bucle spiralate si sa nu fi purtat cizme de cowboy si rochite pe vremea cand aveam 17 ani... Pentru ca eu am facut aceste alegeri. Sunt parte din procesul meu de evolutie”, conchide Taylor.

Tu ce parere ai despre imaginea lui Taylor Swift?

Articolul urmator
Povestea de viață a frumoasei Ileana Lazariuc. Artista a dat România pe viața discretă din Dubai, după 17 ani în care a fost în atenția publicului
Povestea de viață a frumoasei Ileana Lazariuc. Artista a dat România pe viața discretă din Dubai, după 17 ani în care a fost în atenția publicului
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.