Vezi cum danseaza Lady Gaga la bara!

Vezi cum danseaza Lady Gaga la bara!

Eugenia Dinescu, redactor

Atunci cand nu are concerte sau nu militeaza pentru o cauza LGBT, Lady Gaga... danseaza la bara! Faptul ca abilitatile ei coregrafice sunt exemplare nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa starul Artpop a decis in acest weekend sa faca o demonstratie inedita de flexibilitate la bara, impartasind apoi rezultatele ei tuturor celor 5 milioane de fani de pe Instagram.

Lady Gaga nu rezista usor tentantiei de a face un show din orice eveniment la care ia parte, chiar daca uneori este vorba doar de o petrecere a burlacitelor. Gaga se implica in repetitiile pentru show, mai ales atunci cand este vorba de petrecerea de burlacita a celei mai bune prietene, Ari. Cele doua se cunosc de peste 20 de ani, inca de pe vremea cand ambele erau elevele unei scoli catolice din New York. 

“Nici nu imi vine sa cred ca eu si cea mai buna prietena a mea am crezut ca va fi o idee buna sa facem asta la 10:45 dimineata dupa o noapte pe care niciuna dintre noi nu si-o mai aminteste”, a postat Gaga alaturi de un clip in care isi exerseaza miscarile la bara.

Clipul o surprinde pe Gaga in timpul lectiilor de pole-dancing pe care a inceput sa le frecventeze tocmai pentru a fi in cea mai buna forma pentru evenimentul care marcheaza ultimele zile de burlacita ale lui Ari. Vedeta a promis sa isi tina fanii la curent cu pregatirile pentru party, anuntand: ‘Weekend-ul de burlacita al lui Ari! O iubim pe fata noastra atat de mult incat o vom imbata pentru urmatoarele 48 ore. #catholicschoolgirlsdoitbest’, a fost mesajul postat de Gaga alaturi de instantaneu.



Fara indoiala, Gaga s-a tinut de cuvant. Mama Monstrilor a documentat intreg weekendul petrecut alaturi de prietena sa cea mai buna, de la momente petrecute in club, pana la petrecerea alaturi de stripperi. “Dumnezeu sa-i ajute pe parintii fetelor din scolile catolice. Am fost neascultatoare in liceu si suntem neascultatoare acum.”, a spus Gaga despre poza hot postata pe Instagram.

Acest weekend, plin de distractie, a lasat si urme pe corpul vedetei. Imediat dupa petrecerea burlacitelor, Gaga s-a dus sa isi viziteze mama. Desi a imbracat poate cea mai sobra tinuta din garderoba, pe picioarele ei puteau fi vazute numeroase vanatai inestetice, semn ca nu este usor sa inveti sa dansezi la bara.

Articolul urmator
What's Up va deveni tată pentru prima oară! Vezi cum a ales artistul să facă marele anunț
What's Up va deveni tată pentru prima oară! Vezi cum a ales artistul să facă marele anunț
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.