Victoria Beckham - obsedata sa detina controlul

Victoria Beckham - obsedata sa detina controlul

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cu o viata personala implinita si o cariera in plina ascensiune, Victoria Beckham reprezinta definitia succesului pentru multe femei. In noul numar al revistei Elle, fosta componenta a trupei Spice Girls vorbeste despre cum a reusit sa isi construiasca o afacere  profitabila dar si despre faptul ca nu se mai considera la fel de populara ca acum cativa ani, chiar daca numele ei este pe buzele tuturor!

In interviul acordat publicatiei, vedeta marturiseste ca este obsedata de control si ca ii este extrem de greu sa delege persoane care sa se ocupe de business-ul ei atunci cand ea este ocupata. "Trebuie sa ai incredere in oameni. Pentru ca sunt obsedata de control, uneori imi este foarte greu sa deleg anumite persoane, pentru ca vreau sa ma ocup de absolut tot. [...] Este dificil, pentru ca eu am o anumita viziune."

Cat despre cariera ei muzicala, Victoria declara ca se simte destul de "nepopulara". S-a zvonit ca anul trecut, cand trupa Spice Girls s-a reunit pentru a canta in cadrul Jocurilor Olimpice, Victoria a fost la un pas de a renunta la eveniment.

Ea este de parere ca nu mai este la fel de populara precum colegele ei de trupa: "Cand eram pe scena alaturi de fete, aveam impresia ca lumea se cam intreba ce caut eu acolo. Chiar si atunci cand sunt in oras cu David si fanii doresc sa faca poze cu noi, ma gandesc 'Ei vor sa faca poze doar cu David, nu cu mine!' ".

Victoria Beckham are o cariera de succes datorita dragostei si daruirii sale pentru ceea ce face. Ea isi doreste ca  aceasta dragoste pentru munca sa se transmita si copiilor ei: "Eu nu trebuie sa muncesc, dar vreau! Eu si David avem o etica a muncii impecabila si vreau ca si copiii nostri sa fie la fel! Sunt de parere ca poti obtine orice daca muncesti indeajuns de mult pentru asta".

Avand o familie numeroasa si un sot ocupat, Victoria recunoaste ca la un moment dat poate deveni obositor sa fie si femeie de afaceri si mama, in acelasi timp: "Nu am de gand sa mint, sunt obosita! Sunt epuizata dar am o viata fericita. Sunt la fel ca orice alta femeie care are copii si este nevoita sa si munceasca. E greu! Nici nu prea dorm. Harper are un somn foarte agitat iar eu deseori tin intalniri de afaceri pe Skype, noaptea tarziu".

Victoria Beckham este un exemplu pentru orice femeie. Are o familie superba iar din punct de vedere profesional, a stiut mereu sa se reinventeze in asa fel incat sa se bucure de acelasi succes.

Articolul urmator
Viciul care nu se lipește deloc de Monica Bîrlădeanu: "Mi se pare că distruge cel mai rău pielea"
Viciul care nu se lipește deloc de Monica Bîrlădeanu: "Mi se pare că distruge cel mai rău pielea"
Cat de obsedata esti de sex?
Incepe quiz
Cat de obsedata esti de sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.