Victoria Beckham lanseaza o colectie de ochelari de vedere

Victoria Beckham lanseaza o colectie de ochelari de vedere

Amalia Ghinea

Pasiunea pentru moda a transformat-o pe Victoria Beckham dintr-un fashion icon intr-un arhitect al stilului minimalist, iar colectiile semnate de brand-ul care ii poarta numele se bucura de o popularitate deosebita. Insa atentia pe care doamna Beckham o acorda fiecarui detaliu de imagine i-a deschis portile unui alt domeniu, cel al ochelarilor de vedere.

Ideea de  a lansa o  linie de ochelari de vedere s-a conturat atunci cand Victoria a constatat ca modelele existente pe piata in acest moment nu ii avantajeaza trasaturile, ea insasi avand nevoie de o pereche. Prin urmare, decizia de a concepe propria versiune de ochelari de vedere nu s-a lasat asteptata mult timp.

Am nevoie de ochelari, dar nu am gasit o pereche care sa mi se potriveasca sau care sa ma multumeasca pe deplin. Intotdeauna am fost frustrata de acest aspect, asa ca m-am hotarat sa ii creez singura, a declarat Victoria.

Colectia va fi lansata pe 4 Octombrie, la Silmo, Paris, dar va fi disponibila in magazinele retailer-ilor internationali incepand cu lunile ianuarie si februarie 2013.

Prin ce se distinge colectia de ochelari de vedere VB?

Aceasta insumeaza sase piese, iar fiecare stil este disponibil in trei nuante. Paleta cromatica favorizeaza, cu precadere, nuantele de negru, verde, galben si topaz. Modelele au fost concepute in parteneriat cu brand-ul Cutler & Gross, iar ramele au fost realizate in Italia din combinatii de metal si acetat si decorate cu un "V" sugestiv, discret, incrustat cu diamante. Amprenta Victoriei se regaseste si in elementele sofisticate, exotice, de stilizare: fatete interioare din perla de stridie sau carapace de testoasa, fildes si vopsea sepia.

Modelele ilustreaza atat stilul delicat, feminin, al ochelarilor de tip aviator, minimalisti, precum si un design supradimensionat, rectangular, dar si varianta unisex, denumita Heavy Square, preferata sotilor Beckham.

Perioada de productie pentru o singura pereche dureaza patru saptamani si traverseaza 37 de proceduri de ansamblare si doua lustruiri manuale. Costul unei perechi este de 410 de dolari.

Brand-ul Victoria Beckham ofera deja o linie de ochelari de soare, existenta de doi ani pe piata accesoriilor de lux: Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Harrods.

Articolul urmator
Cum a început, de fapt, iubirea dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda. „M-am îndrăgostit de el la prima vedere"
Cum a început, de fapt, iubirea dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda. „M-am îndrăgostit de el la prima vedere"
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!
Incepe quiz
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Elena Barabula
    10 august 2012 02:02

    Brand-ul Victoria Beckham ofera ochelari de soare