15 modele de geantă neagră, în trend în primăvara 2020

15 modele de geantă neagră, în trend în primăvara 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Ne-am putea gândi ore în șir și, sincere să fim, tot nu credem că am reuși să descoperim un item atât de classy precum geanta neagră. Cu siguranță prezentă în orice garderobă, versatilă și descurcăreață, această piesă este una de bază, dar reușește, în chip uluitor, să devină rapid vedetă în outfit doar prin câteva artificii.

Joacă-te cu clasicul în primăvara 2020 și mai achiziționează încă o geantă neagră. Îți promitem că modelele de mai jos sunt oricum, numai banale sau plictisitoare nu. Iată pe ce să mizezi în acest sezon!

Geanta neagră: 15 modele în trend primăvara aceasta

Când vine vorba despre geanta neagră, încercăm în zadar să descoperim dezavantaje. Adevărul este că acest item bifează atât caracterul versatil al unei piese timeless, care se potrivește la orice, dar și extravaganța unei genți gata să se reinventeze mereu. De la articole nemuritoare la invenții stârnite de mintea sprințară a designerilor, iată care sunt cele 15 modele de geantă neagră în trend acum!

Aplicații

Se ia un model clasic de geantă neagră, precum acest tip de bucket modern, și se inovează cu aplicații după pofta inimii fiecărei purtătoare. Ai de ales între mărgele, perle, discuri, ținte, catarame de tot felul, pentru că imaginația designerilor chiar nu cunoaște limite. Poartă cu o rochie fluidă și cu toată atitudinea din lume.

geanta neabra

Sursa foto: Pinterest

Borsetă

Borseta nu dă înapoi nici în primăvara 2020 și nu am putea fi mai încântate. Adevărul este că practicul acestei genți ne-a cucerit de ceva vreme: e ușor de purtat, e prietenă la cataramă cu călătoriile, cu city-breakurile sau cu expedițiile de shopping și ne limitează povara pe care o cărăm zilnic. Coloana vertebrală e fericită, stilul are de câștigat: ce nu ar putea funcționa cu această geantă neagră?

borseta neagra

Sursa foto: Pinterest

Bucket

Formatul bucket este unul dintre modelele clasice de geantă neagră ce se vor purta intens în primăvara 2020. Alege atât un model cu aplicații, dar și unul cât se poate de classy, pentru că vei găsi destule ipostaze de a le purta pe ambele. Ne place caracterul sofisticat al acestei genți negre, de integrat atât în ținute casual, dar și elegante.

geanta bucket

Sursa foto: Pinterest

Croissant

Dacă nu poți merge la Paris să te relaxezi pe terasa unei cafenele șic, sorbind dintr-o cafea cu lapte și degustând un croasant, nu e nimic: cumpără această geantă neagră și senzația va fi aceeași. Unul dintre modelele noi pe placul primăverii 2020, accesoriul inspirat de forma unui croasant se poartă cu haine oversized și cu mult curaj, cât pentru 1.000 de femei!

geanta Croissant

Sursa foto: Pinterest

Crossbody

Geanta crossbody este una dintre eroinele modei de primăvară, datorită înțelegerii profunde a nevoilor și dorințelor femeii moderne. Vrem un accesoriu stilat, dar pe care să îl purtăm fără bătaie de cap, și l-am descoperit în această geantă neagră cu format crossbody și curea colorată. Așa arată perfecțiunea în modă!

Geanta crossbody

Sursa foto: Pinterest

Geanta-curea

Trebuie să recunoști că spiritul ludic nu a părăsit moda ultimilor ani, integrându-se precum o gură de aer proaspăt într-un peisaj destul de mohorât și de banal al fashionului. Geanta „la purtător”, agățată de curea, nu e numai ultra cool, dar și atât de drăgălașă. Asociază fie cu o rochie, fie cu un costum masculin pentru vibrații opuse.

Geanta-curea

Sursa foto: Pinterest

Lanț colorat

Gențile cu lanț s-au tot purtat în ultimii ani, iar primăvara 2020 nu face decât să schițeze din pensulă un element de originalitate. Așa că nu cumpăra a 20-a geantă cu lanț din garderoba ta, ci achiziționează una cu totul nouă, plină de personalitate, precum acest model cu lanț colorat pe care l-am zărit pe podium. Am fugit la shopping!

geanta cu lant

Sursa foto: Pinterest

Matlasată

Firește că e absolut minunat să ai un Chanel original (modelele vintage sunt încă și mai cool), dar adevărul este că orice model de geantă neagră matlasată intră în favorurile primăverii 2020, ceea ce dovedește cât de generos este sezonul actual. O geantă matlasată din piele are marele atu că se potrivește acelor ținute elegante cu care faci furori la interviu, la job, la o ocazie specială; și te îndemnăm să o rezervi mai ales acestor ipostaze.

geantă matlasată

Sursa foto: Pinterest

Microbag

E atât de mică și de drăgălașă încât ne temem, și pe bună dreptate, că dacă vom clipi va dispărea. Geanta mică este un laitmotiv al inventivității în moda ultimilor ani, dar și al tendinței pe care societatea actuală o are de a micșora proporțiile obiectelor de care avem nevoie zilnic. În această minunăție artistică încap un card și un telefon, dar cine are nevoie de mai mult?

Geanta mică

Sursa foto: Pinterest

De paie

Dacă în 2019 cuvintele cel mai frecvent pronunțate au fost „schimbarea climatică”, în 2020 elanul de protecție a mediului va fi accentuat. Noul aer se simte și pe podiumurile de modă, acolo unde am zărit inclusiv la brandurile mari, luxury, materiale naturale. Așa că gențile negre din paie sau rafie vor fi și mai dorite acum, iar designul devine mai classy și mai elegant: aceste modele nu mai sunt rezervate exclusiv pentru plajă.

geanta de paie

Sursa foto: Pinterest

Oversized

Spuneam ceva despre geanta care include doar telefonul și cardul? Pentru fetele care găsesc această abordare pur și simplu imposibilă, a apărut geanta oversized. Cu cât e mai mare, cu atât mai bine. În ea încape orice, chiar și copilul, te acompaniază oriunde, inclusiv la cumpărături de fructe și legume, și, per total, se potrivește acelor outfituri ultra cool și lejere.

geanta oversized

Sursa foto: Pinterest

Piele de crocodil

Fake, biensur! Gențile care imită modelul de piele de șarpe, de crocodil sau de zebră sunt în trend de ceva vreme și vor străluci mai abitir decât oricând în primăvara 2020. Sunt modalitatea de a arăta că poți proteja mediul în timp ce arăți ca scoasă din cutie, că poți avea un suflet bun și o geantă asemenea. Tuturor celor care acuză moda de superficialitate le recomandăm să privească atent acest model de geantă neagră.

geanta de piele

Sursa foto: Pinterest

Plasa

Vrei modă fun, deloc banală? Iată cea mai bună manifestare a ei! Geanta tip plasă, cu tot cu ochiurile care afișează generoase conținutul său, nu se mai plimbă doar la piață, ci și la cele mai cool cafenele sau prin buticurile edgy de modă. Nu trebuie neapărat să scrie Prada pe ea, dar nici nu strică.

geanta plasa

Sursa foto: Pinterest

Statement

Modelele de geantă neagră statement au un mesaj important de trimis lumii: sunt elegantă, dar plină de atitudine, serioasă, dar cu o personalitate spumoasă, scânteietoare și responsabilă totodată. Vorbeam despre genți sau despre femeia de azi? Nici noi nu mai știm. Cert este că geanta neagră cu forme și aplicații statement nu se va demoda niciodată.

geanta statement

Sursa foto: Pinterest

Tote

Formatul clasic al genții negre de mână nu va părăsi niciodată trendurile, slavă designerilor! Este practic și elegant, așa că poți miza liniștită pe un item de calitate, deoarece știi că îl vei purta mereu. Dacă dorești o geantă neagră pe care să o abordezi mândră și peste 20 de ani, aceasta este!

tote

Sursa foto: Pinterest

Geanta neagră nu se va demoda niciodată, iar primăvara 2020 și-a ales deja favoritele. Care dintre modelele de mai sus este preferatul tău?

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Ce geanta in tendinte te reprezinta?
Incepe quiz
Ce geanta in tendinte te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.