Am găsit-o și e superbă! Aceasta este cea mai cerută rochie a toamnei 2020

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

O caracteristică prioritară în privința trendurilor toamnei lui 2020 este confortul. Rochiile tricotate sunt vedeta sezonului ce urmează - mai ales că mulți oameni vor continua să muncească de acasă până la sfârșitul anului, astfel că sunt o alternativă ideală, stilish și la îndemâna oricui. Designerii au mai abordat acest model și în trecut, rochii tricotate cu fante înalte de la coapse, dar cele din toamna lui 2020 sunt mai populare și mai creative ca niciodată.

A doua cea mai răspândită tendință în modă, în sezonul toamnă-iarnă 2020 este punerea în evidență a formelor feminine, și astfel a revenit în trend rochia mulată pe corp. Mulți designeri le creează cu ajutorul materialelor tricotate, iar rezultatul este spectaculos. Rochiile tricotate au fost populare și în lunile de vară și vor continua să fie pentru că sunt versatile și pot fi accesorizate în multe feluri.

Accesoriile fac diferența Vezi galeria foto » Adaugă straturi Rochia tricotată în tonuri neutre

Surse foto: getty, pinterest

Articolul urmator Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2023. Exprimă puterea și vitalitatea și este absolut superbă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.