"Blondul scump", nuanța de păr solară și elegantă care vine bine oricui

"Blondul scump", nuanța de păr solară și elegantă care vine bine oricui

Ramona Jurubita

Vopsitul părului poate fi întotdeauna o provocare, având în vedere că există zeci și sute de nuanțe și parcă nu reușești niciodată să te decizi asupra uneia singure. Cum să alegi când nu știi exact care ți se potrivește? Sau poate ai văzut o vedetă care tocmai și-a schimbat look-ul și ți-ai dori să arăți ca ea. Dar dacă ție nu îți va sta la fel de bine? Ca să fii sigură că nu faci o greșeală, trebuie să ceri sfatul unui specialist sau să optezi pentru o nuanță care vine bine oricui.

Ce ai zice de un blond ultra strălucitor care îmbină mai multe tonuri ale acestei nuanțe fabuloase? Tonurile luminoase dau un aspect deosebit, ce te trimit imediat cu gândul la o bijuterie scumpă, a cărei strălucire se poate vedea și de la distanță. Toate femeile știu cât este de greu să obții un blond uniform și să îl și menții, când rădăcinile crescute încep să se vadă în numai două săptămâni de la vopsire! Dar această variantă a blondului este perfectă pentru oricine! Deși se obține la fel de greu, întreținerea sa este mult mai ușoară.

Blondul "scump" oferă o cu totul altă dimensiune și profunzime părului, iar experții sunt de părere că este mai potrivit pentru anotimpurile calde, când soarele va pune perfect în evidență fiecare ton auriu.

Atât vedetele de peste hotare, cât și cele de la noi au adoptat deja acest look prețios și se bucură de atenție din toate părțile când ies din casă. Evident, întorc toate privirile, fiindcă nu au cum să treacă neobservate.

„Blondul scump are ca scop luminarea (și este un blond care nu necesită prea multă întreținere), menținând în același timp dimensiunea și totul cald și difuz.", spune Amanda Lee, ambasadorul Moroccan Oil Color și stilist al multor celebrități.

Această culoare a fost numită în acest fel pentru prima dată de un al hairstylist al celebrităților - Tom Smith. „Este un contrast foarte blând, astfel încât există mai puține umbre în păr, dar nu este o culoare fixă.”, a spus Smith în videoclipul său de pe Instagram care explică această culoare.

Femeie blondă, cu părul lung, îmbrăcată într-o rochie bleu cu buline albe și purtând o pălărie crem pe cap

Tot el a dezvăluit care este perioada în care ar trebui să ne vopsim astfel:

„Există dimensiune, există tonuri înalte și tonuri joase. În general, este o nuanță mai caldă și cred că merge bine primăvara.”

Pe de altă parte, specialista Amanda Lee a subliniat cât de lung poate fi procesul de colorare, mai ales atunci când ne dorim să obținem un rezultat de care să fim mândre:

„Pentru a obține acest aspect, se fac tone de reflexii și luminițe foarte fine cu ajutorul foliilor pentru o dimensiune și o îmbinare optimă.”

Și numele acestei nuanțe nu se referă doar la prețiozitatea sa, ci și la costul real al schimbării, mai ales dacă o faci la salon, așa cum ar trebui dacă vrei să te bucuri de un rezultat 100% reușit. E posibil să bagi mâna adânc în buzunar pentru obținerea unui look perfect, dar tot specialiștii în domeniu susțin că merită investiția.

„În timp ce este mai scump decât un blond cu un singur proces de colorare, variația de culoare și tehnica vor merita investiția, deoarece va crește cu mai puțină demarcație (discrepanță între rădăcină și lungime), în esență, arătând bine pentru mult mai mult timp.”, a spus Rex Jimieson.

Asta înseamnă că trebuie să faci mici retușuri la trei-patru luni, fapt care este în avantajul tău. Dacă ai avea un blond uniform, ar trebui să faci vizite lunare la salon sau măcar la două luni.

Printre primele staruri care s-au conformat tendințelor se numără și actrița australiană Margot Robbie. Ea nu a trecut brusc la această nuanță, ci a făcut treptat mici schimbări, până ce părul ei a devenit cel mai bun exemplu care ilustrează blondul scump.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Mai jos găsești imagini și cu alte vedete care și-au asumat acest stil cu multă încredere de-a lungul timpului:

Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jessica Alba

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Chrishell Stause

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrishell (@chrishell.stause)

Jasmine Sanders

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Sanders (@goldenbarbie)

Andreea Bănică

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Ramona Olaru

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Andreea Ibacka

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Dacă îți place și ție blondul scump și vrei să te simți specială purtându-l în pletele tale, poți opta oricând pentru o schimbare de look. Naturalețea acestei nuanțe face pe oricine să se îndrăgostească de ea și cei din jur te vor înțelege dacă nu te-ai putut abține de la a face o transformare.

"Brunetul scump" este nuanța de păr potrivită pentru sezonul rece

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: InstyleGlamourManeaddicts

Articolul urmator
Moda anilor '90 este pe val! "Boob tube" a revenit în forță și a devenit cel mai hot trend al verii
Moda anilor '90 este pe val! "Boob tube" a revenit în forță și a devenit cel mai hot trend al verii
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - tendinte

    1. Coafura în formă de "U", noul trend al anului (760 vizite)