Ce accesorii sunt în tendințe în primăvara 2017

Ce accesorii sunt în tendințe în primăvara 2017

Redactor Alexa Galgau

Detaliile sunt adesea cele care fac diferența dintre o ținută banală și una plină de stil. Fără accesorii, nu am reuși să ne definim un stil doar al nostru sau, cel puțin, ar fi mult mai greu, însă, din fericire, nu ducem deloc lipsă de idei și de inspirație în acest sens. Tendințele în materie de accesorii sunt cel puțin interesante în primăvara 2017 și ne fac să ne programăm o sesiune serioasă de shopping cât mai curând!

Află, așadar, ce accesorii să porți în această primăvară, ca să faci senzație!

Ce accesorii se poartă în primăvara 2017

Unul dintre trendurile care s-au făcut remarcate cel mai puternic pe catwalk la prezentările de modă pentru primăvară-vară a fost cel al ochelarilor de soare în culori vibrante, care fac instantaneu orice ținută să iasă din anonimat. Nu doar culorile deosebite ale lentilelor fac senzație, ci și ramele ieșite din tipare, cu aplicații farmecătoare și forme neobișnuite. Cu o pereche de ochelari de soare statement se face cu siguranță primăvară!

O altă tendință fascinantă este cea a brățărilor masive, de inspirație orientală, care se prind de unul sau de mai multe degete. Modelele opulente, de-a dreptul grandioase, sunt cele care au dominat la Alexander McQueen, iar la Lanvin ele ne-au dus cu gândul la decadență și lux aproape „obscen” - brățara devine aproape o mănușă care învăluie grațios mâna.

Perechea de cercei statement este înlocuită în această primăvară de un singur cercel care întregește lookul și îi oferă personalitate. Alege un model cât mai fantezist și renunță la alte accesorii, pentru a nu încărca prea mult ținuta. 

Și pentru că tot am adus aminte de cercei, te vei bucura să auzi că vei putea să porți, în sfârșit, și cerceii desperecheați, pe care i-ai ținut mai mult din nostalgie după ce ai pierdut unul dintre ei. Anul acesta nu mai trebuie să îi asortezi, ci poți să porți două modele total diferite, așa cum ne demonstrează modelele de la Marni.

Unul dintre trendurile care ne-au cucerit iremediabil în materie de accesorii pentru primăvara 2017 este cel al curelelor de tip corset, impozante și grandioase, care dau o eleganță aparte ținutelor. Le-am putut observa în mod special la Balmain, însă curelele supradimensionate, de toate tipurile, au fost una dintre temele principale în sfera accesoriilor. Unul dintre cele mai frumoase modele de curele a putut fi admirat la Balenciaga - cureaua roșie oversized este un accesoriu sexi și plin de stil.

În ceea ce privește colierele, cele care se poartă în primăvara 2017 ne stimulează imaginația și ne fac să oftăm cu jind. Putem observa modele cu forme aproape suprarealiste, care „curg” pe siluetă și redefinesc conceptul de colier.

Acestea sunt cele mai importante tendințe în materie de accesorii pentru primăvara 2017, din care te poți inspira pentru a arăta întotdeauna ca o fashionistă veritabilă!

Descoperă șase ținute cu fuste în tendințe și rochia pe care orice femeie stilată o poartă!

Articolul urmator
Inspirația #Barbie! Ce idei de make-up trebuie să adopți vara aceasta
Inspirația #Barbie! Ce idei de make-up trebuie să adopți vara aceasta
Ce fel de accesorii te caracterizeaza?
Incepe quiz
Ce fel de accesorii te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.