Cele mai potrivite cadouri pentru femeile de carieră

Cele mai potrivite cadouri pentru femeile de carieră

Andreea Constantin

Când vine momentul să alegi un cadou pentru femeia de afaceri ce-și iubește cariera dar și viața personală, vrei să fie ceva deosebit, mai presus de cadourile obișnuite. Bineînțeles, nu vei da greș cu un buchet superb de flori și o cutie cu cele mai fine praline - doar intenția contează, nu? Da și nu …

Ce cadou să cumperi unei femei care are de toate și, mai mult decât atât, își poate cumpăra singură ceea ce-și dorește? Femeile de afaceri preferă obiectele de calitate dar și care să le ofere comoditatea dată de încrederea că acele obiecte își îndeplinesc rolul zi de zi, au un design deosebit și le ajută să-și construiască o anumită imagine dorită.

Se știe că bijuteriile sunt un accesoriu foarte important pentru imaginea unei femei de afaceri, la fel de importante ca geanta sau pantofii. Bijuteriile îi reflectă personalitatea, trebuie să fie stilate dar să nu domine imaginea ci să o întregească discret.

Bijuteriile consacrate pe care orice femeie de afaceri le poartă când se duce la serviciu sunt: un colier sau lănțisor cu pandativ frumos, un ceas clasic și o pereche de cercei deosebiți. Acestea fac parte dintr-un stil pe care femeia și-l construiește la începutul carierei și-l rafinează în timp, pe măsura dezvoltării personale și a avansării în carieră.

Schimbarea stilului personal odată cu trecerea timpului necesită răbdare, introspecție și puțină cercetare de piață. Timpul devine tot mai limitat și fracționat între muncă, familie și activități recreative. Femeia de afaceri își dorește bijuterii de aur de marcă, rezistente la purtat și ușor de întreținut, clasice, potrivite pentru munca la birou zi după zi. Femeia de afaceri adoră să primească complimente pentru bijuteriile pe care le poartă (fiecare compliment îi va aminti de persoana care i-a oferit cadoul) și prețuiește faptul că se poate baza pe bijuteriile alese că îi oferă o anumită imagine.

Dintre toate bijuteriile de aur, cerceii de aur se potrivesc cel mai bine cu o ținută de afaceri. Dacă doamna poartă un lănțișor de aur discret, alege pentru ea o pereche de cercei cu pietre prețioase colorate (topaz, smarald, rubin, citrin, cubic zirconia, safir etc.) care să-i lumineze chipul și să-i întregească ținuta. Cerceii lungi nu sunt prea potriviți pentru zilele la birou deoarece nu sunt practici și distrag atenția în timpul convorbirilor, însă cerceii mai mari dar care nu se mișcă sunt o alegere foarte bună.

Culoarea este binevenită în mediul de afaceri, mai ales dacă se asortează cu nuanța ținutei sau a accesoriilor. Altfel, mergi la sigur cu o pereche de cercei de aur cu pietre albe sau perle albe, aceștia din urmă fiind și foarte stilați.

Cerceii de aur alb, galben sau roz sunt o alegere foarte bună pentru femeile de afaceri deoarece accentuează trăsăturile frumoase ale feței și sunt observați imediat de persoanele din anturaj.

Stil Diamonds are o colecție bogată de cercei de aur și alte bijuterii de aur, atât clasice cât și cu design modern. Colecțiile sunt create în jurul frumuseții paradisurilor exotice, al design-urilor avangardiste ale artiștilor bijutieri, al strălucirii safirelor colorate naturale sau al naturaleții perlelor. Răsfoiește catalogul online și profită de ambalarea gratuită în cutie cadou, livrare gratuită în 24-48h, certificat de garanție și retur în 14 zile, dacă este cazul.

Articolul urmator
"Blondul scump", nuanța de păr solară și elegantă care vine bine oricui
"Blondul scump", nuanța de păr solară și elegantă care vine bine oricui
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.