Cinci tendinţe de la London Fashion Week primăvară-vară 2017 care ne-au inspirat!

Cinci tendinţe de la London Fashion Week primăvară-vară 2017 care ne-au inspirat!

Redactor Andreea Baluteanu

Parcă toamna este îmblânzită numai la gândul că suntem în plină desfăşurare a Săptămânilor Modei, cel mai important eveniment din viaţa unei fashioniste! Luna septembrie este momentul de vârf din universul fetelor care adoră hainele, iar noi ne declarăm încântate de eforturile designerilor de a ne satisface în acest an!

Descoperă mai jos cele mai importante cinci trenduri de la London Fashion Week primăvară-vară 2017, care ne-au umplut deja de nerăbdare pentru venirea primăverii!

5 tendinţe de la London Fashion Week primăvară-vară 2017 care ne-au cucerit inima

Dacă New Yorkul este celebru pentru spiritul vibrant, eclectic şi pentru colecţiile tinereşti, Săptămâna Modei de la Londra ne cucereşte cu trendurile edgy, uşor avangardiste, precum frumuseţea cosmopolită și rece a capitalei britanice.

Descoperă mai jos care sunt trendurile care au făcut legea în cadrul London Fashion Week primăvară-vară 2017!

Romantismul florilor

Deşi curentul sport, utilitar, a stat pe buzele tuturor la New York, capitala londoneză s-a amorezat de reveria rochiilor lungi, cu imprimeuri maxi sau presărate cu flori mici, colorate şi delicate! Simone Rocha este principalul reprezentant al acestui curent: noi abia aşteptăm să se apropie primăvara pentru a ne satisface setea de sensibilitate cu una dintre aceste adevărate opere de artă!

Optează în sezonul următor pentru o asemenea piesă romantică, dar, dacă vrei să respecţi întru totul spiritul edgy britanic, completează ţinuta cu pantofi Oxford sau chiar cu cizme de cauciuc!

Printul câştigător

Experţii afirmă că nici măcar nu mai putem numi printul gingham un trend, dat fiind faptul că nu se mai vrea dat jos din tendinţe şi a devenit deja o normalitate, dar noi continuăm să îl elogiem! Dacă în vara acestui an am adorat dungile, la anul revenim la farmecul uniformelor şcolare şi ne reîndrăgostim de gingham!

Maniera edgy în care îl vei purta, conform London Fashion Week primăvară-vară 2017? Nu neapărat pe rochii, ci pe piese mai puţin caracteristice: noi vom urma exemplul lui House of Holland, cu un micro top şi pantaloni evazaţi de-a dreptul răpitori!

Culoarea momentului

Dacă New Yorkul a mizat pe un galben efervescent, Londra îşi respectă tradiţia şi readuce în centrul atenţiei nuanţele delicate de roz. Nu ştim ce părere are Institutul Pantone, dar se pare că la London Fashion Week primăvară-vară 2017 au dominat din nou tonurile de Rose Quartz şi Serenity!

Procedează şi tu precum designerii de la Bora Aksu şi pictează aceste nuanţe romantice pe o rochie cu croi voluminos, care să le atenueze din dulceaţă!

Mizăm pe mâneci!

Principalul element de avangardism al ţinutelor de la London Fashion Week primăvară-vară 2017 sunt mânecile. Aşa cum am învăţat şi în America, simplul fapt de a purta piese cu acest detaliu de croi cât mai evidenţiat este cool, dar în Londra nu vei da greş cu o estetică oversized, inspirată de moda anilor '80, noul trend în modă!

Asociază cu o rochie florală, à la Antonio Berardi, sau cu un top cu atitudine: aşa te vei revolta stilat în primăvara lui 2017!

Rochii curgătoare şi metalele grele

Noua semnificaţie a edgy-ului britanic? Rochii fluide, cu croi romantic, care sunt concepute din texturi metalizate, în nuanţe strălucitoare care captează toate privirile. Simpla vizionare a pieselor-bijuterie de mai jos, omagiate la London Fashion Week primăvară-vară 2017, ne aminteşte că va veni vara şi că ne vom putea purta din nou ţinutele eclectice de petrecere!

Modelul care a atras atenţia criticilor este cel propus de Roksanda: rochie model slip dress, purtată peste o maletă cuminte în dungi: noi suntem cucerite!

Tu ce părere ai despre trendurile propuse la London Fashion Week primăvară-vară 2017? Care este preferatul tău?

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator
Pistruii "falși", trendul de frumusețe care face furori și în 2023! Cum să te bucuri chiar azi de un look fresh și natural
Pistruii "falși", trendul de frumusețe care face furori și în 2023! Cum să te bucuri chiar azi de un look fresh și natural
Ce geanta in tendinte te reprezinta?
Incepe quiz
Ce geanta in tendinte te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.