Cu ce ne încălțăm la iarnă? Iată ce ne propun designerii

Cu ce ne încălțăm la iarnă? Iată ce ne propun designerii

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Nicicând nu au fost designerii atât de generoși: ne lasă să purtăm, pe timp de iarnă, pantofi, teniși, bocanci, botine și cizme cowboy, mai vechi sau mai noi.

 Incaltari iarna

Așa de mare e libertatea, încât se poartă până și încălțările urâte, așa numiții “the ugly sneakers”, pantofii sport bărbătești (dar purtați de doamne și domnișoare) care au fost în vogă și peste vară. Sărim însă peste acest trend - nu tocmai de lepădat, dacă ne gândim la picioarele noastre obosite - și îți povestim despre alte 6 tendințe de care poți ține cont înainte să ieși la cumpărături.


Anul acesta s-au purtat logo-urile, aplicate inclusiv pe pantofi, o tendință care trece și în anul următor. Nici vorbă de kitsch, așa cum te-ai aștepta - pantofii și cizmele cu astfel de aplicații arată de-a dreptul elegant.

Tocul mini

Și în alți ani s-au purtat pantofii cu toc minuscul, dar acum vorbim despre cizme. Tocul mini, scurt și subțire, se potrivește de minune cu ținutele office, dar poate face la fel de bine pereche și cu jeanșii sau cu rochiile retro.

Bocancii clasici

Bocancii îți vor ține de cald în diminețile reci de iarnă și, de parcă asta nu era de ajuns, sunt și la modă. Îi poți purta cu șosete groase, colorate, din care trebuie să se vadă unul-doi centimetri.

 Bocanci clasici

Botinele din piele

Astfel de botine de damă din piele sunt simplu de purtat la birou sau în oricare alt moment al zilei. Se poartă mai ales botinele negre, bej și galben muștar, cu toc gros și diverse aplicații.

 Flatlay botine

Cizmele cowboy

 Cizme de cowboy


Nu le-am mai văzut de ceva vreme în prezentările de modă, dar iată-le pe podium în 2018. Cizmele cowboy s-au întors în tendințe și pot fi purtate cu jeanși sau cu rochii lungi.

Sneakerșii

Indiferent că e vreme bună sau toarnă cu găleata, pentru mulți, sneakerșii rămân cea mai comodă opțiune. Sunt în continuare în tendințe și pot fi purtați și iarna, cu pantaloni sau cu fuste.

Articolul urmator
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.