Culorile de păr în tendințe în toamna 2017

Culorile de păr în tendințe în toamna 2017

Sorina Corneanu

Fiecare anotimp e un prilej excelent pentru schimbare. Dacă nu fac o schimbare substanțială în garderobă lor, femeile fac, fără îndoială, o schimbare majoră de look. În orice caz, există un echilibru perfect pe care doar femeile îl au - atunci când vine vorba de trenduri.

Iată care sunt culorile de păr la modă în această toamnă!

Rădăcini nevopsite

Da, până de curând, era un semn clar de neglijență să nu îți vopsești părul atunci când începe să crească. Să ieși pe stradă cu rădăcinile de altă culoare, pe lângă faptul că părea dizgrațios, era condamnat și de stiliști. În toamna aceasts regulile se schimbă radical, iar rădăcinile nevopsite sunt un trend de top care ar trebui să îți pună imaginația la contribuție și să îți permită să îmbini culori spectaculoase. Go for it!

 Blondul cald
 
Uită de blondul platinat și de galbenul soarelui. Undeva la mijloc se află blondul cald, extrem de feminin, sexy și luminos. Dacă îți dorești o schimbare majoră  și nu ești blondă, culoarea aceasta va aduce cu adevărat ceva nou look-ului tău.

Roșcat-ruginiu
 
Exact în culorile toamnei, roșcat-ruginiul vine să aducă o pată de culoare, strălucire și un ușor aer retro tuturor femeilor care caută ceva nou. Dacă ai în plan o schimbare, toamna aceasta aduce nuanțe care să-ți răsfețe părul și să-ți susțină încrederea în imaginea ta.

 

Șuvițele

Da, șuvițele sunt din nou la modă. Indiferent ce culori alegi, ai la dispoziție o gamă largă de posibilități. Nu numai că nu e nevoie să îți schimbi culoarea părului, dar poți recurge la orice culoare, pentru a-ți aplica șuvițe, fără să îți faci griji că ar putea fi prea mult sau nepotrivit.Toamna aceasta… totul e posibil!

 Șaten natural
 
Natural e întotdeauna sigur. Nu poți da greș recurgând la o nuanță cât mai apropiată de culoarea naturală a părului tău. Sau, dacă ești îndrăzneață, renunță la vopsea și păstrează-ți culoarea naturală. Oricum ai alege, șatenul natural e o culoare de top în această toamnă. Ar trebui să îi dai o șansă și să îți regăsești trăsăturile naturale.

Vezi cele mai frumoase culori de păr propuse pentru toamna 2017

Ochi de tigru este o piatră semiprețioasă, întâlnită în nuanțe de auriu, bronz și maro, trei culori în trend pentru sezonul viitor. Iată cum, un singur concept îți oferă trei posibilități pentru a-ți schimba culoarea părului în toamna aceasta. Pe care o alegi?

Brunetul este, se pare, culoarea care nu se demodează niciodată. Poate trece în plan secund câte un sezon, dar revine la fel de repede în top. Când vrei să fii sigură că nu dai greș, alege negru! Ai grijă să nu te te îmbătrânești, negrul rămâne destul de pretențios și cere o atitudine potrivită!

Schimbarea face parte din noi, e necesară și nu are decât beneficii. Orice schimbare înseamnă creșterea încrederii în sine și vine însoțită de o atitudine nouă, fresh și puterea de a schimba lumea. 

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Mob-ul, coafura pe care hairstyliștii de top o recomandă tuturor femeilor de peste 50 de ani
Mob-ul, coafura pe care hairstyliștii de top o recomandă tuturor femeilor de peste 50 de ani
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Trendul verii 2023 în machiaj: "lacrimile acuarelă"