Echipa Gandini in Romania

Echipa Gandini in Romania

Redactor Divahair.ro

     Duminica, 20 noiembrie, a avut loc la World Trade Plaza un eveniment de mare amploare, dedicat parului, mai exact produselor pentru par din gama Vitalitys. Evenimentul a fost organizat de doamna Daniela Pop, manager la Top Line unic importator al produselor din gama Vitalitys.
     Acest turneu de promovare al produselor Vitalitys a inceput in Grecia, unde a avut loc un congres la care au participat optzeci de stilisti. Urmatoarea oprire a fost Milano, unde show-ul a tinut trei zile. Aici, s-au prezentat noile tendinte in materie de tunsori si culori. Anul acesta a fost infiintat si un Club Vitalitys, unde membrii obtin informatii despre produsele Vitalitys si chiar discounturi. La inceputul anului 2006 va avea loc un congres in Italia pentru a prezenta noile tendinte in materie de par pentru 2006.
     In prima parte a show-ului a fost prezenatat un fragment dintr-un spectacol de coafuri, care a avut loc la Londra, in scop caritabil. Numele spectacolului este Alternativ.
     Rene, numarul unu in lume in coafura a facut o mica demonstratie despre calitatea produselor Vitalitys, punand mult accent pe culoare.      Gherardo, director artistic responsabil al culorilor a prezentat o tehnica noua si inovatoare pentru vopsirea suvitelor de mari dimensiuni. A folosit o bucata de material pe care a introdus-o in vopsea, dupa care a aplicat-o pe par. A pastrat aceeasi latime in perimetrul din fata si spate. Se pot face diverse picturi pe par folosind aceasta tehnica. Vopseaua se lasa pe par zece-cincisprezece minute, dupa care se spala.
     In cea de-a doua parte a show-ului fiecare dintre membrii echipei maestrului Gandini a prezentat cate o tunsoare (de exemplu, bretonul anilor’70, tunsori asimetrice) sau coafuri (diferite tehnici de obtinere a buclelor: prin rasucirea suvitei pe staniol si incalzita cu placa sau doar prin rasucirea firului de par si apoi prins cu o clema).
     In incheiere au fost prezentate patru coafuri pentru mirese (s-a folosit tehnica Nodi, obtinerea rapida a volumului).
     Scopul evenimentului a fost de a evidentia profesionalismul produselor Vitalitys. De asemenea, in ton cu profesionalismul acestor produse am putut remarca si profesionalismul de care au dat dovada organizatorii, showul fiind de un real succes.
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.