Elemente de bază pentru garderoba de vară a anului 2019

Elemente de bază pentru garderoba de vară a anului 2019

Redactor Divahair.ro

Sutele de prezentări de modă destinate sezonului de vară al anului 2019, verdictele venite din partea criticilor și stilul influencerilor online au conturat deja imaginea garderobei de vară pentru pasionatele de modă.

Alegerile cuminți, dar pline de senzualitate vor fi cele care vor dicta moda feminină în acest an, iar pentru un plus de feminitate, acestea pot fi combinate cu diverse detalii elegante din stilul ce făcea furori în urmă cu câteva decenii.

Pentru orice femeie a devenit foarte important ca ținutele pe care le îmbracă să le aducă un plus de strălucire și să le ajute să iasă în evidenţă. Cu toate că mulți sunt cei care au tendința de a se împotrivi principiului potrivit căruia „haina îl face pe om”, trebuie de recunoscut faptul că un mic adevăr stă la baza acestuia.

femeie imbracata in negru

De regulă, oamenii obișnuiesc să se ghideze după anumite etichete sociale atunci când vine vorba de o nouă persoană, iar printre acestea se numără și stilul de îmbrăcăminte care este purtat. Tocmai din acest punct de vedere, este esențial a se acorda o atenție sporita pieselor vestimentare pe care le alegem, magazinului de la care obișnuim să achiziționam și raportarea la noile tendințe.

Magazinul online Bobomoda, renumit pe piață de profil, vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor cu o serie de sugestii menite a le simplifica efortul alegerilor din această vară. Cu toate că variantele sunt nenumărate, nu este foarte simplu să știi la care elemente de bază să te limitezi. Bobomoda prezintă care sunt principalele articole vestimentare în garderoba sezonului de vară.

1. Dantela

Dantela a fost dintotdeauna catalogată drept un material foarte elegant, purtat de către doamnele din înalta societate. Era asortat la rochiile rafinate ale domnițelor din secolele trecute, iar astăzi a revenit în forță fiind tot mai popular în rândul pasionatelor de modă.
Dantela arăta fermecător atât în ţinutele elegante, de seară, acolo unde se impune un dresscode al distincției, dar și în cazul ținutelor casual, de zi cu zi - condiția de bază fiind aceea de opta pentru detalii discrete din dantela, care să se armonizeze cu restul ținutei, fară a crea o discrepanţă mult prea mare.

2. Salopeta

Salopeta are o istorie foarte interesantă în moda feminină, devenind astăzi o piesa must have în garderoba oricărei femei care ţine la imaginea ei. Designerii au decis că în acest an, salopeta să cucerească podiumurile de moda, lucru ce s-a și întâmplat.

Avantajul de a opta pentru o salopeta în timpul sezonului de vară este acela că oferă în primul rand maximul de confort. Păstrează eleganţa conscarată stilului feminin, însă nu produce niciun fel de stare incomodă atunci când este îmbrăcată, comparativ cu o rochie care impune acordarea unui grad mai mare de atenție.

De asemenea, orientarea către salopete dama elegante reprezintă o alternativa ideală nu doar pentru o ținută casual, ci și pentru una eleganta, astfel că optează pentru o salopeta, din cadrul magazinului Bobomoda, cu inserții speciale, adecvate stilului feminin.

3. Fusta midi

Datorită faptului că este un an în care se mizează foarte mult pe eleganţă și feminitate, fusta rămâne un articol nelipsit din garderoba femeilor. Nu sunt excluse nici fustele scurte, care au farmecul lor, însă fusta midi dobândește un rol mai important în completarea imaginii unei lady.

În culori neutre recomandate stilului office sau cu imprimeuri îndrăznețe și pline de culoare pentru o zi în oraș, fusta midi impune anumite reguli în ceea ce privește asortarea ei corespunzătoare. Astfel, este sugerat să se opteze, în principiu, pentru cămașă albă, fie în varianta simplă, fie cu detalii mai speciale.

4. Animal print-ul

Nu mai este pentru nimeni o surpriză faptul că imprimeurile leopard sau șarpe dictează regulile de fashion din acest an. În acest sens, trebuie să știi și tu că ai nevoie de cel puțin un articol vestimentar care să se conformeze acestor norme.

Verifică întreagă colecție de haine din cadrul magazinului Bobomoda, unde vei descoperi bluziţe, body-uri și rochii cu animal print. Colorate, îndrăznețe și jucăușe, acestea scot în evidenţă orice prezenţă feminină. În ceea ce privește accesorizarea acestora, este important de precizat că bijuteriile mult prea opulente nu își au locul, întrucât acest tip de imprimeu este suficient de bogat.

Magazinul online Bobomoda te vă surprinde cu ale sale colecții de îmbrăcăminte, în perfectă armonie cu tendințele acestui an și la preţuri foarte accesibile.

Articolul urmator
Accesoriile cheie din garderoba oricărei femei vara asta. Uite ce nu ai voie să ratezi la shopping
Accesoriile cheie din garderoba oricărei femei vara asta. Uite ce nu ai voie să ratezi la shopping

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.