Flori și sentimente în colecția de primăvară de la Pandora

Flori și sentimente în colecția de primăvară de la Pandora

Redactor Divahair.ro

În acest sezon, bijuteriile PANDORA strălucesc! Frumoasele legături de familie se unesc cu flori delicate și noduri simbolice ale prețioaselor amintiri ale iubirii, destinate să fie prețuite pentru totdeauna.

Copacul familiei. Inspirați de anii ’70 în ceea ce privește colierele lungi, designerii au creat strălucitorul colier Copac al Familei, iar Florile de Nu-Ma-Uita din argint împodobite cu zirconiu cubic incolor formează ramurile delicate ale acestei piese și oferă un aer boem bijuteriei finisate manual.

Nostalgie florală. Inelul flori luminoase și cerceii aduc aminte de trendul de a stiliza imprimeurile florale ce au un vibe vintage. Modelat cu delicatețe, sideful reprezintă mama și copilul, iar anemonele, dragostea și protecția. Combinând estetica și curbele vintage a rezultat inelul flori luminoase. Silueta anemonei este creată din sidef șlefuit cu măiestire, iar în centru se află o piatră din zirconiu cubic incolor.

Învăluită în perle. O favorită a modei și mereu un simbol al stilului, perla este încorporată într-un mod special pe talismanul Frunze Luminoase, printre frunzele strălucitoare din argint. Aspectul feminin este completat de radiantele perle din seria de cercei Eleganță Luminoasă.

Inimi luminoase. Făcând trimitere la mamă și copil, precum și la tendința formelor de inimă suavă, o inimă de argint delicată, încrustată cu sidef strălucitor, se unește cu o mică inimă de aur de 14K în această uimitoare serie de bijuterii Inimi Luminoase.

Inimi strălucitoare. Îmbrățișând una dintre cele mai romantice tendințe ale modei din acest sezon, talismanul în formă de inimă de la PANDORA este acoperit cu o nouă suprafață strălucitoare din email de culoare roz pal, care subliniază astfel forma curbată și jucăușă a acestei bijuterii.

Despre Pandora

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.800 de magazine-concept. 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 16,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 11,000 se află în Gemopolis, Thailand, unde compania fabrică bijuteriile.

PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. În 2015, veniturile totale ale PANDORA au însumat aproximativ 2,2 milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Articolul urmator
Tendințe primăvară 2023, direct de pe podium. Ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în noul an
Tendințe primăvară 2023, direct de pe podium. Ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în noul an
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.