Modele de pantofi pe care femeile stilate le poartă în toamna 2017

Modele de pantofi pe care femeile stilate le poartă în toamna 2017

Sorina Corneanu

 Ai auzit vreo femeie care să spună că are suficiente perechi de pantofi? Nici noi. Pentru că pantofii nu se cumpără pentru a satisface nevoi, ci pofte. Și cum moda se schimbă, iar trendurile  sunt ispititoare, întotdeauna se face loc pentru că încă o pereche.
 
 Iată cele mai frumoase perechi de pantofi pe care trebuie să le ai în toamna aceasta
 
 Ghetele stil cowboy strălucitoare. Imaginează-ți o cizmă de cowboy, sexy, îmbinarea perfectă între feminin și masculin. Acum adaugă-i strălucire. Da, tocmai ai obținut un pantof cu stil, îndrăzneț și perfect pentru orice fashionista!

Pantoful cu toc, strălucitor, năucitor, îndrăzneț. Ceea ce obișnuiam să privim ca fiind prea extravagant pentru stradă, în toamna aceasta devine de top. Pantoful strălucitor,cu toc,  devine un accesoriu care nu trebuie să lipsească din dressingul niciunei femei stilate.

Cizme strălucitoare. Nu te imaginezi ieșind pe stradă, toamna aceasta, purtând o pereche de cizme care strălucesc și atrag toate privirile? Ai face bine să te obișnuiești, anul acesta nu mai pare ciudat.Strălucirea e un must have al oricărei perechi de pantofi care se vrea în topuri.

Vezi aici cele mai frumoase perechi de pantofi propuse pentru toamna 2017


 
 Gheata stil militar. Pentru o femeie care e cu picioarele pe pământ și vrea să arate fără cuvinte, o astfel de gheață vorbește despre tot ce e necesar. Dacă te grăbești să spui că e lipsită de feminitate, află că e super sexy și feminitatea nu stă într-o pereche de pantofi.


 
 Gheata urban country este perfectă pentru femeile pe care stilul business woman le caracterizează fără cusur. O poți purta la orice ținută office, la orice întâlnire, pe stradă și la birou. Ecuson al femeii moderne și independente, în toamna 2017 e un must have!

 Pantofii extravaganți. Știi cum se spune, de ce să rămâi simplă, când poți fi strălucitoare? Iar pantofii au inteles asta și anul acesta vin toți cu strălucirea cuvenită. Chiar dacă sunt extravaganți, și poate nu sunt ușor de purtat de oricine, cu siguranță merită să îi ai, măcar pentru ocaziile în care vrei să fii ținută minte fără să depui efort.


 
 Cizmele lungi. Lungi, foarte lungi, lungi până peste genunchi. Ele sunt vedetele topului celor mai stilați pantofi din toamna 2017.În culori îndrăznețe și cu tocuri cât mai înalte, cizmele lungi sunt perfecte pentru orice femeie care crede că pantofii cuceresc lumea!


 
 Cizmele roșii. În toamna acesta ar trebui să vedem multe cizme roșii scoase la plimbare. Se poartă, sunt sexy și merită toată atenția oricărei femei cu stil.


 
  Încălțămintea cu tocuri atipice reprezintă vârful topului. Orice toc care e altfel decât ai fost obișnuită, e un toc în trend. Așa spun marile case de modă. Merită testat efectul lor, nu?


 
 Încălțămintea din mătase, o emblemă a feminității și grației, este în trend în această toamnă. Dacă vine la pachet și cu un picior frumos, nu există niciun motiv pentru care să nu îi dai o șansa. Ce spui?


 
 Câte bucurii sunt mai mari decât aceea trăită atunci când deschizi dressingul și te pierzi între cele mai frumoase perechi de pantofi? Puține, știm. Pantoful este singurul element din garderobă care nu se demodează, care are mereu loc și care chiar salvează multe situații de urgență. Și atunci,de ce nu?
 
  

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Ce fel de pantofi ti se potrivesc?
Incepe quiz
Ce fel de pantofi ti se potrivesc?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - tendinte

    1. Coafura în formă de "U", noul trend al anului (656 vizite)