Pantene Beauty Awards

Pantene Beauty Awards

Gabriela David, redactor Divahair.ro

    La Teatrul National “ I.L. Caragiale”, cea de-a V-a ediţie a Galei Pantene Beauty Awards, Premiile Industriei de Frumuseţe a impresionat prin frumusete, haine scumpe si vedete premiate pentru a celebra spiritul frumosului. Mihaela Radulescu a prezentat frenetic evenimentul., purtand gratios o tinuta semnata Ingrid Vlaslov.
   Oscarurile frumusetii din Romania au fost disputate de nu mai putin de 37 de nominalizati, insa doar treisprezece dintre acestia au primit aceasta inalta distinctie.
   Iar castigatorii sunt:
 • Leslie Hawke - Premiul Frumusetea Spiritului – pentru spiritul frumos, caracterizat prin compasiune, implicare, generozitate, al unei personalitãti care a ales sa isi valorifice popularitatea in sprijinul semenilor.
 • Romanian Fashion Week - Premiul pentru Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii – pentru cea mai inovativa contributie la dezvoltarea si avansarea domeniului de frumusete din Romania.
 • Irina Marinescu - Premiul Stil in Devenire - pentru cea mai stilata noua intrare in lumea celebritãtilor, respectiv stilul elegant, bine definit si proaspãt al unei celebritãti in devenire, feminina sau masculinã.
 • Monica Barlãdeanu - Premiul Stil de Coafura– pentru stilul personal, distinctiv si elegant al coafurii.
 • Venera Arapu - Premiul Stil Feminin de Vedeta– pentru celebritatea feminina cu cel mai bine definit si mai elegant stil.
 • Rãzvan Lucescu - Premiul Stil Masculin de Vedeta- pentru celebritatea masculina cu cel mai bine definit si elegant stil.
 • Amalia & Ilie Nãstase - Premiul Stil in Cuplu - pentru cuplul cu cea mai eleganta prezenta publicã.
 • Elena Bãguci - Modelul Feminin al Anului 2005 – pentru profesionalismul in diverse ipostaze ale modei / frumusetii in anul trecut.
 • Daniel Ciobanu - Modelul Masculin al Anului 2005 – pentru profesionalismul in diverse ipostaze ale modei / frumusetii in anul trecut.
 • Cristina Trohani - Premiul pentru Excelenta in Coafura–stilistul cu cea mai creativa munca si de impact in domeniul coafurii.
 • Ana Maria Gorgonetu - Premiul pentru Excelenta in Machiaj –artistul in machiaj cu cea mai creativa munca si de impact in domeniu.
 • Adriana Tudorache - Premiul pentru Excelenta in Stilism Vestimentar –stilistul care a adus o contributie majora la promovarea industriei de moda si definirea gusturilor marelui public.
 • Gabi Hirit - Premiul pentru Excelenta in Fotografie – fotograful de moda/ frumusete care a reflectat cel mai bine lumea modei si a frumusetii din Romania.
 •    Lor li s-au adaugat tinerele designere Alina Raba si Andreea Musat, care au fost remarcate in cadrul concursului Tineri Designeri, dintr-un numar de peste 200 de aspiranti la acest titlu. Cea mai stilata aparitie de pe covorul rosu nu a fost trecuta cu vederea de organizatori, Catalin Botezatu, avand surpriza de a fi invitat pe scena de Mihaela Radulescu pentru a-si ridica premiul pentru „Cea mai stralucitoare prezenta a serii”.
     Evenimentul s-a impus prin stralucire, umor, stil si a reusit inca o data sa consemneze frumusetea, sa o celebreze si sa o premieze asa cum merita.
Articolul urmator
Culoarea anului 2024: Peach Fuzz. Este simbolul conexiunii umane și al iubirii față de aproapele
Culoarea anului 2024: Peach Fuzz. Este simbolul conexiunii umane și al iubirii față de aproapele
Care este personalitatea ta beauty?
Incepe quiz
Care este personalitatea ta beauty?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.