Par pasional...sau nu

Gabriela David, redactor Divahair.ro

    Spune-mi cum iti porti parul, ca sa-ti spun cine esti!
   Ideea a sosit o data cu specialistii psihologi care au observat de-a lungul unei perioade de trei saptamani comportamentul a patru tipuri de femei. A rezultat ca intensitatea pasiunii cu care isi traieste fiecare viata depinde si influenteaza modul in care isi poarta parul. Astfel, avem:
 • Coada de cal
     Desi pare a fi inocenta, femeia ce isi poarta parul in acest mod poate fi surprinzator de pasionala, foarte nelinistita si cu o vitalitate extrema. Faptul ca ea isi prinde parul pentru a-si descoperi fata demonstreaza incredere in sine si foarte multa sexualitate. Puterea ei de seductie se exprima prin senzualitate, forta si impunere.
 • Ca din cutie
     Tipul acesta de femeie pare tot timpul ca doar ce a iesit de la coafor, indiferent daca face jogging, aerobic, gateste sau plimba cainele. Este genul de femeie ce insista in ordinea stricta atat a lucrurilor materiale cat si a celor psihice. Ii place sa detina controlul, sa fie intotdeauna inainte timpului si detesta schimbarile. Pasiunea lipseste cu desavarsire, desi uneori surprinde prin decizii luate fara a gandi inainte si printr-o sexualitate de nestapanit.
 • Liber si nelinistit
     Ciufulit, in dezordine, abia pieptanat… genul de femeie ce prefera sa ia viata asa cum e, sa traiasca clipa si sa se bucure de propria-i existenta. Este o personalitate euforica, cu tendinta de a zbura printre nori, insa foarte confortabila in propria-i piele si dornica tot timpul de distractie. Copilaroasa, tinde sa fie neindemanatica si dezordonata, confundand pasiunea cu jocuri naïve si sexualitatea cu sarutul pe obraz.
 • Gramajoara de par
     Prins la spate intr-un coc ciufulit si fara forma, femeia ce-si poarta parul asa tanjeste dupa pasiunea vietii, dupa atingeri si tumult, dar este dominata de ratiune. Este extrem de romantica, foarte ordonata si cu un simt moral ridicat, dar capabila de senzualitate si gata sa se arunce in zgomotul si libertatea vietii.
Articolul urmator Verdele - cel mai mare trend în frumusețe al anului 2022. Cum să îl porți ca să arăți stilat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.