Paris- noi tendinte

Gabriela David, redactor Divahair.ro

   PARIS, Martie 24, 2006 – Creatorii de couture s-au intrecut pe ei insisi si au inceput un nou an de moda cu dreptul, aruncand noi tendinte pe podium. Trei dintre cei mai mari designeri, Christian Lacroix, Chanel, Jean Paul Gaultier, au cazut de acord asupra noului stil dorit in moda primavara-vara 2006.
    Hainele, ca intotdeauna stralucesc, pline de funde, dantela, si culmea! simplitate. Stilul ales la acest eveniment a fost cel al inocentei fetelor din provincie, apartinand tuturor claselor sociale din Franta anului 1980, creatii usoare, de organza, poetice, in culori pale, corsete si rochii ca niste aripi de fluturi dintr-o odisee greaca.
    Bineinteles, coafurile au completat aceasta linie clasica si dulceaga, tendinta propusa de acesti maestrii ai modei fiind bazata pe bucle usoare prinse in coc cu funde de satin si organza, cu bijuterii albe sau transparente sub forma de flori, de fluturi, de apa curgand…sub forma de primavara. Culorile, insa, au lipsit. In concordanta cu hainele, accesoriile pentru par au relansat un nou trend, o linie simpla de culoare: alb, argintiu, auriu, si foarte putine exceptii de la regula. Care este, deci recomandarea lor? In materie de par intreaga moda a anului acesta se va baza pe simplitate, inocenta, completate de un coc clasic care sa exprime, in continuare, prezenta unei femei puternice. Bijuteriile si accesoriile se vor invarti mai mult in jurul parului, vor completa look-ul primavaratic al hainelor prin aceasta esenta de feminitate: funde, panglici, ace de par, clame, toate unice si pasionale, distincte prin insasi capacitatea lor de a traduce frumusetea in atat de multe limbi.
 Astfel, noutatea vine prin simplitate. Tendintele acevstui an in materie de coafuri va propun o combinatie excelenta de clasic si modern, bucle usoare, cocuri sugestiv impletite si sustinute de excelente accesorii. Simplitatea propusa vine sa accentueze feminitatea noastra, a femeilor, printr-un success inedit al clasicului atat in haine cat si in spatiul rezervat parului. Nu trebuie decat sa cautam ineditul prin simplism si sa ne simtim bine.
Articolul urmator Cele mai populare tendințe ale verii sunt aici pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.1 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    ramona (anonim)
    31 mai 2010 23:11

    buna vreau si eu sa cumpar dar stau in wiena se poate