Peter Som-in spatele catwalk-ului

Gabriela David, redactor Divahair.ro

   Peter Som este cunoscut ca un designer inclinat spre o combinatie inedita intre sofisticare si linii simple, casmirul, sifonul si blanurile fiind cele ce evoca luxurioasa feminitate a creatiilor sale. Hainele lui Peter Som s-au evidentiat in cunoscutul serial "Sex and the City"; sunt simple, purtabile si foarte sexy. Pe 28 Aprilile 2006 si-a prezentat maiestuos noua colectie, inspirat de uluitoarea poveste "My Fair Lady" si oferind rochii somptuoase si coafuri de o eleganta desavarsita.
Machiajul a fost plin de combinatii de roz si pigmenti de lavanda, rezultand culori fantastic de bine directionate in colectia designerului. In privinta parului, stilistul Kevin Ryan a subliniat vivace ca trebuie sa uitam parul drept si ingust. Indiferent de ceea ce se spune, orice femeie doreste volum si putina ondulare parului sau. Astfel, manuind cu pricepere un ondulator, stilistul a modelat varfurile parului in forme libere, onduleuri organice, unele prinse indiferent cu agrafe in crestetul capului, altele lasate libere, fascinante si diafane. Colectia lui Peter Som s-a axat pe individ, iar coafurile au pastrat aceeasi directie, urmand aceeasi unica regula: frumusetea. S-a folosit un fixativ pentru par blond, oferind astfel coafurilor o stralucire de cobalt, iluzorie si halucinanta.
Peter Som ne uimeste, astfel, din nou, prin creatiile sale indragite de faimoase actrite ca Natalie Portman, Diane Kruger sau Emmy Rossum. Tendintele impuse de podiumul sau au fost naturaletea inspirata de simplitate, frumusetea inspirata de zambet si coafuri lejere inspirate de haine inedite.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.