Produs pentru baie și toaletă ce nu trebuie să lipsească dintr-un hotel

Produs pentru baie și toaletă ce nu trebuie să lipsească dintr-un hotel

Andreea Constantin

Știai că poți cuceri clienți atunci când ajung la unitatea ta de cazare cu anumite detalii care îi vor ajută să aibă o experiență mai bună? La Sanito.ro vei găsi o mare varietate de produse pentru hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare. Toate aceste produse, de la prosoape hotel, până la cosmetice, le vei găsi la cel mai bun preț. Vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru a te asigura că oaspeții tăi au un sejur bun și vor fi mai mulțumiți de serviciile oferite.

Produse ce pot fi utilizate de către client în baie:

La sanito.ro, vei găsi o mare varietate de săpunuri lichide în categoria de cosmetice hoteliere, pe care le poți cumpără în cantități mari, în funcție de mărimea unității de cazare. Utilizarea lor este foarte practică datorită dozatoarelor de care dispun. De asemenea, poți alege între diferite parfumuri pentru o mai mare varietate.

Poți găsi și șampon la un preț foarte accesibil, cu o aromă deosebită și extrem de eficient. Nu uita să comanzi și un gel de corp cu un parfum floral proaspăt. Toate aceste cosmetice sunt extrem de importante pentru fiecare client în parte, deoarece nu va fi nevoit să aducă de acasă propriile produse care îi vor încarcă inutil bagajele. Clientul va fi mulțumit să găsească toate aceste lucruri în baia de hotel.

prosoape hotel

La sanito.ro vei mai găsi ceva pentru care clienții vor fi recunoscători: căști de duș la pachet de 100 de unități ambalate individual în pungi de protecție. Acestea au mărime universală.

Și cum nu putea lipsi: săpunul pe care ți-l oferă în cutie cu 100 de unități de săpun dreptunghiular sau rotund. Toate aceste produse sunt ambalate individual în pungi de celuloză biologică „flow bag”. În plus, aceste săpunuri au parfumuri extraordinare.

Desigur, dintr-o baie de hotel nu pot să lipsească produse precum prosoape hotel. Acestea trebuie să fie de bumbac, de calitate foarte bună și să aibă un miros deosebit. În general, prosoapele de baie pentru hoteluri și pensiuni sunt de culoare albă, dar pot fi și colorate. Te sfătuim însă să alegi prosoapele mai simple și ceva ce va fi ușor de curățat.

Tipuri de unități de cazare și produsele pe care ar trebui să le ofere clienților la baie

Nu toate hotelurile oferă aceleași cosmetice și facilități, deoarece acestea depind de categoria hotelului. „Pachetele” de facilități pot varia în funcție de hotel sau unitate de cazare, deoarece nevoile oaspeților sunt diferite. Mai jos vom vedea tipurile de facilități în funcție de categoria hotelului:

Hoteluri de categorie inferioară

În aceste tipuri de hoteluri sunt de obicei oferite cele mai de bază produse. Cele mai frecvente în aceste unități sunt săpunul, gelul și șamponul. Acestea sunt adesea disponibile în dozatoare atașate de perete, ceea ce le face imposibil de luat acasă de către client.

Hoteluri de la 3 la 4 stele

În aceste hoteluri de categorie superioară, găsim de obicei mai multă varietate de produse. În asemenea unități de cazare poți să oferi clienților: săpunuri, periuțe de dinți și pastă de dinți, cremă de corp, prosoape de diferite mărimi, spumă și lame de ras, precum și gel și șampon printre multe altele.

Hoteluri de 5 stele

Cele mai proeminente hoteluri de 5 stele și hoteluri tip boutique cu prețuri mari oferă o mare varietate de produse incredibile, de înaltă calitate, ca facilități.

În afară de cele deja menționate mai sus, oferă și măști de față, papuci hotel, halate de baie, ciocolată, șampanie, creme exfoliante și chiar acetonă, produse de la branduri de renume mondial sau de lux.

Ține cont de aceste sfaturi atunci când vei dota baia unității tale de cazare. Cu siguranță, îți dorești să ai cei mai mulțumiți clienți.

Articolul urmator
Manichiura "Luciu de buze", trendul elegant preferat de vedete care ia cu asalt primăvara 2023
Manichiura "Luciu de buze", trendul elegant preferat de vedete care ia cu asalt primăvara 2023
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.