Stilul tau in 2007

Necunoscut

      Fustele se lungesc si parul se scurteaza. Anul acesta stilurile vor fi pe cat de diferite pe atat de individuale. 2007 aduce tunsori deosebite in orice lungime dar neaparat potrivite stilului tau. Divahair iti prezinta cateva din asteptarile acestui an in materie de par:

Tunsori artistice
      Desi se vor simple, noile tunsori bob se vor purta anul acesta in orice forma, eliminand stralucirea orbitoare si aducand un stil mai sobru dar in acelasi timp artistic si feminin. Stilul bob este usor de intretinut, se poarta cu breton si este, astfel potrivit oricarei forme a fetei. Iata primul pas spre un par mai scurt.

Anii `60
      Tunsorile in scari revin, cu noi forme geometrice si texturizate subtil pentru stiluri proaspete. Parul sanatos, tuns curat si perfect se poarta potrivit varstei fiecarei purtatoare. Astfel, intr-un fel si stilul anilor `60 se modifica prin coafurile bine pieptanate. Un stil curat, breton voluminos, un look intelectual de „tocilar” aranjat si esti la moda.

Lung spre mai lung
     Parul lung va face intotdeauna parte din moda, iar astazi stilul parului lung si feminin, si bineinteles, foarte drept, necesita trepte bine nuantate si coafate. Varfurile se mai inmoaie, formele se muleaza cu produsele potrivite. In general, celebrarea parului natural este cea mai buna metoda de a fi la moda. Sanatatea parului ramane in prim plan.

Culori aprinse
      In moda parul este folosit ca si un accesoriu. Deoarece multe dintre femei prefera sa refuze o schimbare radicala a tunsorii, culoarea poate ajuta sa iesi frumos in evidenta. Blond platinat, rosu aprins, brunet caramelizat, iata cateva culori care se poarta anul acesta. Culoarea ramane dimensionala, suvitele nu se mai poarta decat in acelasi nuante (ton pe ton: rosu pe rosu, blond pe blond), simplitatea culorilor este compensata prin o stralucire intensa. Brunetul inchis, violetul, blondul cenusiu au pierit de pe scena modei.

Individualismul
     Consumatorul in secolul nostru are o personalitate puternica, prin urmarea toate produsele si serviciile devin personalizate si adresate fiecaruia in parte. Acestia devin parte activa in brand-uri si tendinte ale modei. Asta inseamna ca feicare dintre noi conduce stilul in materie de moda, singura greseala fatala ar fi o tunsoare nepotrivita personalitatii tale si bineinteles, in neconcordanta cu forma fetei.
     Ultima moda este sa fii tu insati, o idee nascuta in anii `60 atat de nonconformisti, cand, uimitor, toata lumea arata la fel. Depinde numai de tine ca istoria asa nu se repete!
Articolul urmator Cele mai populare tendințe ale verii sunt aici pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.