Ținute de întâlnire pentru o vară pasională

Ținute de întâlnire pentru o vară pasională

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vara aceasta, Giorgal propune piese cu aer romantic, perfecte pentru întâlnirile pasionale. Cu accente retro și minimalism elegant, ținutele propuse pentru întâlnirile din această vară sunt seducătoare, misterioase, dar în același timp lejere și naturale. Nuanțele și imprimeurile discrete sunt puse în valoare de croielile interesante, cu linii care avantajează orice siluetă.

Fusta cloș, vedeta colecției

Fusta tip cloș se numără printre preferatele doamnelor și domnișoarelor în materie de îmbrăcăminte versatilă, care poate fi purtată într-un cadru elegant, la o cină romantică, dar și la o întâlnire în timpul zilei, la prânz.

Fusta cloș este o piesă de rezistență a liniei de ținute de întâlnire de la Giorgal și este realizată din materiale prețioase, precum satin sau paiete, ori din materiale ușoare, precum mătase sau voal. Cu nuanțe de rose pastel, bleumarin sau printuri florale, fusta cloș asigură ținutei un aer elegant, misterios și distins.

Alături de fustele cloș, Giorgal propune topuri în culori pastelate, cu linii interesante, care dezvăluie discret pielea, exact cât să asigure un aer îndrăznet și sexy ținutei, însă fără să epateze.

Rochia tip cămașă, alegere relaxată, dar originală

Rochia tip cămașă este o piesă care dă un aer inocent și misterios siluetei, dar denotă totodată senzualitate și rafinament. La o primă întâlnire, o rochie cămașă spune despre o femeie că este șic și încrezătoare, fără efort.

Colecția prezintă rochia cămașă în nuanțe temperate de roz, crem, bleu și imprimeuri fine, floricele, dungi discrete sau jucăușe, precum carourile albastru închis. Acestea aduc un aer inocent, dar scot în evidență feminitatea.

Rochiile mini cu linii extravagante

Rochiile mini sunt ideale pentru întâlnirile îndrăznețe ale femeilor care își doresc o apariție remarcabilă. Păstrând liniile minimaliste caracteristice Giorgal în partea de jos, rochiile mini propun decupaje senzuale în zona topului, pentru a marca talia și pentru a pune în valoare umerii, o zonă considerată extrem de sexy și feminină.

Despre Giorgal

Giorgal este un brand românesc discret, care nu epatează, ci se lasă pus în valoare de adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă.

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile Giorgal pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro. Detalii pe www.giorgal.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.