Top zece accesorii în tendinţe în toamna 2016: ce să cumperi acum!

Redactor Andreea Baluteanu

Am văzut care sunt hainele care îşi vor face de cap cu inima noastră, dar şi pantofii pe care trebuie să îi purtăm în următorul sezon: este momentul să descoperim accesoriile care ne vor ajuta să ne detaşăm din mulţimea gri.

Dacă adori să ieşi în evidenţă, atunci sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017 este „croit” după sufletul tău! Accesorii bogat ornamentate, bijuterii (veritabile sau nu) demne de o prinţesă şi detalii opulente care te individualizează cât ai zice „modă": sunt tot ceea ce toamna are mai drag!

Descoperă în galerie accesoriile de toamnă pe care să le „vânezi” în magazine în perioada următoare! Tu ce părere ai? Îţi sunt pe plac alegerile designerilor?

10. Genţile shopper

10. Genţile shopper

Lista ta de cumpărături pentru sezonul de toamnă-iarnă 2016 este interminabilă? Nu ai de ce să îţi faci griji: genţile imense, numai bune pentru a îndesa în ele tot ce îţi trece prin cap, au captat atenţia designerilor în 2016! Integrează-le într-un look androgin sau minimalist, ca la Louis Vuitton, şi pregăteşte-te să baţi mall-urile în lung şi în lat!

9. Perlele

9. Perlele

De la Coco nu s-au mai bucurat perlele de o atenţie atât de mare. Da, ne aşteptam ca Chanel să le reinterpreteze în fiecare sezon, dar în toamna 2016, perlele au dominat multe alte podiumuri. Alege brăţări şi coliere, ca la cel mai cunoscut brand francez, sau mizează pe cercei statement, aşa cum am văzut la creativii italieni de la Marni: sunt printre accesoriile de toamnă cu doză multiplă de rafinament.

8. Bijuterii de prinţesă

8. Bijuterii de prinţesă

În această toamnă devenim toate membre ale regalităţii: renunţăm însă la viziunea elegant-subtilă a Ducesei de Cambridge şi ne abonăm mai degrabă la opulenţa specifică Dolce&Gabbana. Nu numai Gigi Hadid are motive să se aşeze confortabil pe scaunul de regină. Cu ajutorul unor coliere opulente, a cerceilor candelabru sau a unei coroniţe, vei străluci la fel de tare ca ea!

7. Un singur cercel statement

7. Un singur cercel statement

Anul trecut am început să ne jucăm cu ideea bijuteriilor desperecheate, iar acum mergem mai departe: purtăm un singur cercel, suficient de vizibil pentru a nu se simţi însă izolat! Este un look ostentativ, aşa că îţi recomandăm să mizezi pe el la petreceri sau într-un mediu (foarte) creativ de muncă!

Surse foto: Hepta, Facebook

Articolul urmator Top 10 tendințe hot în modă care vor domina anul 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.