Trendul toamnei: tenișii croșetați. Uite cum îi poți purta!

Trendul toamnei: tenișii croșetați. Uite cum îi poți purta!

Redactor Alexa Galgau

Adidașii și tenișii sunt cele mai confortabile modele de încălțăminte, așa că te vei bucura să auzi că fac parte din cel mai nou trend al toameni. Spre încântarea noastră, au apărut tenișii croșetați, care îți cuprind perfect piciorul și sunt incredibil de maleabili, astfel încât nici nu îi simți când îi porti. 

Acum ai un bun pretext să te încalți sport mai des, pentru că tenișii croșetați sunt la modă și pot fi purtați cu o mulțime de ținute!

Cum să porți teniși croșetați

Ideea tenișilor croșetați a pornit de la Nike, companie care de ani întregi lucrează la crearea pantofilor sport perfecți, care să fie moi, maleabili, dar să ofere și suficientă susținere și izolare termică. Cu alte cuvinte, au încercat să transforme șosetele în teniși și s-a ajuns până la urmă la varianta tenișilor croșetați, care au făcut senzație la Jocurile Olimpice și pe care probabil că îi vom vedea tot mai des pe stradă de acum încolo.

Și ce alt sezon mai bun de a purta tricotajele decât toamna, când începe să se instaleze vremea mai rece? Pantofii sport croșetați reprezintă un trend bine-venit acum, în pragul schimbării vremii, iar comoditatea lor este întrecută doar de versatilitatea lor. Tenișii croșetați pot fi purtați la o mulțime de ținute. Bineînțeles, un outfit sport este prima variantă la care te gândești, dar nu trebuie să ignori și alte posibilități mai originale.

De exemplu, poți purta tenișii croșetați cu o rochie din tricotaj fin și o geacă de piele deasupra sau, de ce nu, cu o pereche de blugi boyfriend și un pulover croșetat cu care să se asorteze.

O altă variantă foarte potrivită pentru toamnă este combinația dintre teniși croșetați și o rochie lungă tricotată, pentru un look casual-chic de nota 10.

Dacă nu ești sigură pe tine, una dintre cele mai simple combinații, cu care nu ai cum să dai greș, este cea dintre tenișii croșetați și pantalonii negri, una dintre cele mai ușor de asortat piese vestimentare. Alege să porți pantaloni până la gleznă sau îndoaie-i până la acel nivel, dacă vrei să dai dovadă de stil.

Dacă preferi mai degrabă converșii în detrimentul adidașilor, atunci te vei bucura să auzi că există modele croșetate, care arată de-a dreptul senzațional. Pentru că toamna este un anotimp destul de posomorât, alege o variantă de converși colorați și veseli, pentru a sfida vremea urâcioasă.

Tenișii croșetați sunt mai versatili decât cei obișnuiți și au marele avantaj de a se asorta cu aproape toate hainele noastre de toamnă, în special cu tricotajele și puloverele oversized, de care suntem atât de îndrăgostite.

Descoperă cum să se asortează balerinii cu blugii toamna aceasta și un top 10 al celor mai trendy pantofi din toamna 2016!

Articolul urmator
Inspirația #Barbie! Ce idei de make-up trebuie să adopți vara aceasta
Inspirația #Barbie! Ce idei de make-up trebuie să adopți vara aceasta
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.
Incepe quiz
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.