Vedeta verii 2020 - Singurul model de costum de baie care te slăbește

Vedeta verii 2020 - Singurul model de costum de baie care te slăbește

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Moda cu bikini minusculi ne-a obișnuit să ne ferim de costumele de baie care au bikinii cu talie înaltă, ce se asociază în mintea noastră cu imaginile retro din filmele anilor 60. Cu toate acestea, astfel de costume sunt cât se poate de flatante pentru multe siluete și revin în forță în acest sezon.

costume

Pentru că este visul oricărei femei să pară mai slabă, bikinii cu talie înaltă sunt ideali. Dacă silueta ta este mai plinuță, atunci trendul verii ți se potrivește perfect. Dar, chiar dacă ai forme de sirenă, poți găsi un costum de baie cu bikini cu talie înaltă care să-ți asigure un look fabulos.

Bikinii cu talie înaltă te arată mai slabă

Este cât se poate de adevărat că acest tip de bikini poate subția foarte multe siluete. Dar lucrurile sunt mai complicate de atât. Costumele în două piese, cu bikini peste talie, sunt potrivite mai ales pentru femeile cu curbe voluptoase, cu o formă a corpului de clepsidră sau de pară. Chiar și în cazul persoanelor care nu au sâni generoși, această opțiune poate fi perfectă.

De asemenea, acest tip de bikini este avantajos pentru femeile cu șolduri mai largi, pentru că subțiază talia și armonizează forma corpului.

bikini

Sursa foto: Pinterest

Totuși, secretul care face ca bikinii cu talie înaltă să arate cât mai șic este lungimea torsului și relația dintre partea de sus a corpului tău și partea inferioară. Dacă reușești să dai torsului o senzație de alungire, prin ceea ce porți în partea de sus a corpului, păstrând în același timp proporțiile față de partea de jos, silueta ta va părea mai suplă.

Avantajele costumului de baie cu bikini cu talie înaltă

Aceasta este una dintre cele mai importante calități ale acestui tip de bikini, care îi face potriviți chiar și pentru femeile însărcinate sau proaspetele  mămici.

Bikinii cu talie înaltă pot avea inclus un material modelator sau o structură de susținere (stil burtieră sau centură modelatoare), ceea ce adaugă un plus de suplețe oricărui abdomen.

 

Avantajele unui costum de baie din două piese, cu bikini înalți sunt numeroase:

- este mai sexy decât un costum dintr-o bucată, lăsând să se vadă acea zonă din corp care poate fi foarte atrăgătoare, imediat sub sâni, dar deasupra abdomenului

 - este mai discret decât un costum cu bikinii minusculi, care dezvăluie tocmai acele zone pe care am dori să le ascundem; marele merit al bikinilor cu talie înaltă este tocmai faptul că acoperă colăceii și grăsimea de pe abdomen

- aerul retro al bikinilor cu talie înaltă poate fi chiar atrăgător, dacă îi porți într-o combinație stilată, cum propun designerii fashion

- sunt mai potriviți pentru situațiile în care nu îți dorești să arăți excesiv de sexy sau de dezgolită pe plajă, de exemplu dacă ai venit la mare cu colegii de serviciu, la un workshop

Cum să arăți cât mai subțire în bikinii cu talie înaltă

forme

Sursa foto: Pinterest

Iată câteva ponturi ca să sporești avantajele pe care ți le conferă costumul de baie cu bikini cu talie înaltă:

- alege o culoare închisă, preferabil negru mat pentru bikinii tăi, mai ales în zona abdomenului

- alege un top în culori deschise, luminoase, eventual cu un imprimeu sau linii orizontale, pentru a atrage atenția mai degrabă în zona bustului, decât a părții inferioare a corpului

- cumpără bikini modelatori sau adaugă un suport modelator pe sub ei (tip burtieră sau centură)

Nu uita, dacă ai rotunjimi generoase și o formă a corpului tip pară, măr sau clepsidră, bikinii cu talie înaltă te pot face să te simți extraordinar în pielea ta,  permițându-ți să te bucuri de relaxarea și plăcerile sezonului estival.

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator
Moda anilor '90 este pe val! "Boob tube" a revenit în forță și a devenit cel mai hot trend al verii
Moda anilor '90 este pe val! "Boob tube" a revenit în forță și a devenit cel mai hot trend al verii
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.