10 Bărbați BRICI, cel mai îndrăgit eveniment caritabil de fotografie

Redactor Divahair.ro

Luni, 22 mai, începând cu orele 20:00, vă invităm la vernisajul de fotografie "10 Barbati BRICI" ce va avea loc la frizeria de lux BRICI din Calea Floreasca 111-113.

În prim-plan vor fi 10 bărbați cu identitate, cu un stil vestimentar original și unic. Fotografiile poartă semnătura artistului The Storyalist.

Scopul acestui vernisaj este unul caritabil.

afis eveniment 10 barbati brici

Sumele obținute de pe urma fotografiilor vândute vor fi donate către Fundația Metropolis, care are ca obiectiv protecția copiilor separați temporar sau definitiv de ocrotirea părinților lor și integrarea lor în societate și comunitate, de a sprijini copiii aflați în dificultate, de a preveni abandonul - atât familial cât și școlar, de a încuraja și susține dreptul copiilor la educație și de a aprecia performanțele acestora.

Prețul fotografiilor variază în funcție de disponibilitatea fiecărui cumpărător care crede în acest proiect și în susținerea acestei cauze.

Seara va fi încheiată de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar și electro.

Vă așteptăm sa îi întâlniți pe cei 10 Bărbați BRICI!

Dress code: ținuta "brici".

See you!

Articolul urmator La 53 ca la 20 de ani! Dieta inedită urmată de această bunică, vânată de bărbați care au jumătatea vârstei ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.