10 caricaturi haioase cu vedete

Miercuri, 11.05.2016
de Alexa Galgau

Chiar dacă de obicei ne uităm cu invidie la vedete, nici măcar ele nu sunt perfecte, ci au mici defecte fizice pe care poate nu le observăm din prima sau, dimpotrivă, devin ca o semnătură pentru ele (cum sunt, de exemplu, buzele Angelinei Jolie). Caricaturiștii au darul de a surprinde exact aceste mici imperfecțiuni și de a le exagera, pentru a obține cele mai haioase portrete.

Te invităm să te amuzi cu câteva caricaturi haioase cu vedete, care îți vor aduce zâmbetul pe buze!

10 caricaturi haioase cu vedete

 

Aceasta este una dintre cele mai haioase și reușite caricaturi cu Brad Pitt, căruia artistul i-a exagerat exact cât trebuie maxilarul proeminent. Nu putem spune că ne-a deranjat vreodată această trăsătură a actorului, mai ales pentru că emană masculinitate și contribuie la binemeritatul titlu de sex-simbol. De altfel, indiferent câte imperfecțiuni ar avea Brad Pitt, el va rămâne mereu unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood.
Nu putea scăpa din vizorul caricaturiștilor nici soția lui Brad Pitt, ale cărei buze au fost de multe ori subiectul admirației sau criticilor celorlalți. Alături de maxilarul proeminent, buzele sunt cele care au propulsat-o de multe ori pe Angelina pe primele locuri în topul celor mai frumoase și sexy femei din lume. Această caricatură haioasă surprinde cu precizie „defectele” actriței, care fie stârnesc invidii, fie admirație, dar niciodată indiferență.
Hugh Grant , alt burlac foarte râvnit acum câțiva ani, nu este nici el un bărbat perfect, dar tocmai trăsăturile unice îi dau acel aer sexy și nonșalant cu care ne-am obișnuit. Privirea blândă și zâmbetul cuceritor au frânt multe inimi, iar caricaturistul care a realizat acest desen nu le-a „iertat”, ci a reușit să le redea perfect, exagerându-le, desigur, spre amuzamentul nostru.
Mick Jagger este o legendă a muzicii rock, iar mișcările sale de pe scenă i-au adus nenumărate laude, însă au atras și atenția caricaturiștilor, care nu au rezistat tentației de a le satiriza. Figura lui Jagger este ușor de recunoscut în această caricatură haioasă, în care i-au fost scoase în evidență buzele mari și dantura... proeminentă.
Regretatul actor probabil că nu s-ar fi supărat deloc la vederea acestei caricaturi haioase, ci s-ar fi amuzat la fel ca noi. Nasul mare, maxilarul, bărbia, fruntea proeminentă și zâmbetul sunt „imperfecțiunile” subliniate de această caricatură, dar ceea ce ne-ar fi ajutat să îl recunoaștem pe Robin Williams printre milioane de oameni este privirea, pe care artistul a redat-o cu precizie în desenul său.
Jack Nicholson este unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor, al cărui har a adus la viață câteva dintre cele mai îndrăgite și remarcabile personaje de film de la Hollywood. Trăsăturile sale inconfundabile, în special privirea și sprâncenele, atât de expresive, au fost perfect ilustrate de acest artist talentat.
Parcă până și caricatura lui Clooney ne face să oftăm cu jind, nu? Privirea lui, care a cucerit milioane de inimi, este atât de bine surprinsă de caricaturist, încât avem impresia că ne uităm chiar la actor, în carne și oase. Caricatura este haioasă fără ca exagerarea să fie dusă la extrem, artistul dând dovadă de mult talent în portretistică.
Deși timpul nu a fost foarte îngăduitor cu Antonio Banderas și și-a lăsat nemilos urmele pe chipul actorului, acesta a fost, în tinerețete, un adevărat sex simbol, în special datorită privirii sale pătrunzătoare și misterioase, care a fost foarte bine surprinsă și în această caricatură haioasă.
Julia Roberts nu are proporțiile faciale perfecte și mulți ar spune că are gura prea mare și fruntea puțin prea înaltă. Cu toate acestea, ea este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, tocmai pentru că, în loc să încerce să devină „perfectă”, își acceptă micile defecte și le integrează în șarmul ei unic.
Helene Bonham Carter ne-a stârnit mereu admirația cu ochii ei imenși și expresivi, dar și cu talentul ei actoricesc de necontestat. Nu-i așa că această caricatură surprinde perfect nu doar imperfecțiunile pline de farmec ale actriței, dar și acel aer interesant căruia nimeni nu îi poate rezista?

Aceste caricaturi haioase cu vedete ne arată că oricine are mici imperfecțiuni, însă acestea ne fac unici și chiar contribuie la farmecul nostru general.

Iată și câteva poze mai speciale cu vedete, în care un artist a îmbinat trăsăturile a două celebrități! Tu le recunoșți?

Află și cum arătau vedetele în liceu - diferențele te vor surprinde!

Surse foto: pinterest.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!