10 imagini cu cele mai frumoase pisici de pe Instagram

10 imagini cu cele mai frumoase pisici de pe Instagram

Silvia Ganea

În această perioadă asistăm la o adevărată „explozie pisicească” pe reţelele de socializare, fotografiile cu pisici invadând aproape tot spaţiul virtual. De la faimoasa grumpy cat şi până la maestrul cutiilor, aceste patrupede ghiduşe ne-au cucerit definitiv!

Aşadar, astăzi ne-am gândit să-ţi arătăm 10 imagini cu cele mai frumoase pisici de pe Instagram! Te vor cuceri instant şi te vor face să-ţi doreşti să ai şi tu un asemenea animal de companie.

10 imagini cu pisici haioase

Surprinse de stăpânii lor în cele mai trăsnite ipostaze, pisicile nu numai că au devenit faimoase în întreaga lume, dar au şi propria lor pagina virtuală. Şi nu-i de mirare că au sute de mii de like-uri la pozele distribuite pe reţelele de socializare. Extrem de inteligente şi agile, pisicile se numără printre cele mai dorite animale de companie, iar noi pur şi simplu le adorăm! Nu te vor „deranja” prea tare nici cu prezenţa, căci o pisică ajunge să doarmă, în medie, între 15 şi 18 ore pe zi.

Animăluţele sunt adorabile atunci când sunt puiuţi, nu-i aşa? Iar cele alintate sunt de două ori mai simpatice!

Deşi nu se număra printre cele mai „sociabile” animale, fiind mai degrabă „hard to get”, parcă ne atrag mai mult când fac pe divele indiferente.

Blana pufoasă şi ochii albaştri, combinaţia fatală! Noi ne-am îndrăgostit de acest exemplar şi l-am lua acasă!

Cu asemenea privire, cine ar putea să-i reziste? Dacă încă nu te-am convins să adopţi o pisică, pregăteşte-te să vezi şi mai multe imagini cu cele mai frumoase pisici.

Un singur lucru nu poate fi reproşat unei pisici: ţinuta elegantă! Şi nu, nu facem referire la „podoabele vestimentare”, ci la „atitudinea” lor de adevăraţi zei şi zeiţe. Stăpâne ale casei şi, practic, a tot ce vor ele, pisicile ne dau o lecţie despre eleganţă şi rafinament. Priveşte şi învaţă! Ca să nu mai spunem că o pisică alocă, în medie, 30% din timpul ei îngrijirii personale. Aşadar, dacă nu ai încă o pisică, nu e târziu să adopţi una!

Când nu dorm (rar, ce-i drept), pisicile se dovedesc a fi de un real ajutor în orice activitate vei întreprinde. Vor fi alături de tine trup şi suflet (la propriu) şi nu te vor lăsa la greu! Ce altceva îţi mai poţi dori de la un animal de companie?

Ne-am îndrăgostit de acest pisoiaş simpatic, pe care l-am adopta fără ezitare!

Şi pisicile pot avea „bad hair day”, dar, cu toate acestea, nu putem să nu le îndrăgim! Acest exemplar ne-a adus zâmbetul pe buze şi nu putem să nu observăm, încă o dată, lecţia de eleganţă oferită.

Pe lângă toate calităţile pe care le-am epuizat deja, nu putem să nu menţionăm faptul că pisicile sunt artiste înnăscute. De exemplu, deţin foarte bine „arta statului degeaba”, fiind chiar campioane la acest capitol. Iar când vine vorba de stat la poze, ar fi cazul să luăm lecţii, căci sunt tare fotogenice!

Pentru a dovedi cele menţionate mai sus, iată dovada!

Ceea ce trebuie să reţii, dacă vrei să-ţi iei o pisică, este faptul că se plictiseşte repede de orice, aşa că ar trebui să ai grijă cu lucrurile personale. Pisicile au simţul proprietăţii foarte ascuţit!

Te-au convins aceste imagini cu pisici să adopţi o felină simpatică? Îți garantăm că nu te vei plictisi cu un asemenea prieten! 

Surse foto: Instagram, metro.co.uk

Articolul urmator
Sfatul specialistului: trucul simplu care te poate ajuta să gestionezi mai bine un atac de panica
Sfatul specialistului: trucul simplu care te poate ajuta să gestionezi mai bine un atac de panica
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.