10 motive pentru care donațiile te vor face fericit în 2018

10 motive pentru care donațiile te vor face fericit în 2018

Redactor Divahair.ro

Consumul excesiv de generozitate nu dăunează grav fericirii. Ba dimpotrivă. Cu cât ești mai darnic, cu atât ești mai fericit. Și nu avem nevoie de vreun studiu al cercetărilor britanici care să ne dovedească acest lucru, ci doar de zâmbete sau, mai bine zis, SuperZâmbete. De la Super Donatori. Așa se numește unul dintre cele mai noi proiecte marca HOSPICE Casa Speranței, care a reușit să aducă laolaltă sute de vedete, artiști și bloggeri, care au dăruit un obiect drag lor, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii care suferă de boli incurabile. Împreună cu ei, am confirmat că donațiile îți pot aduce fericirea și am realizat și un top al motivelor care te vor determina să donezi și tu în 2018: 

fetita imbracata in erou

  1. Simți că trăiești cu adevărat și că viața e frumoasă atunci când îi poți face pe alții fericiți.
  2. Înveți să dăruiești timp pentru ceea ce contează cu adevărat.
  3. Devii Super Erou pentru oamenii care au nevoie de tine.
  4. Salvezi vieți și oferi speranțe.
  5. Înveți să te detașezi de obiectele personale, dăruindu-le.
  6. Oferi o continuare poveștii obiectului donat.
  7. Redescoperi amintiri și le dai o valoare însemnată.
  8. Îți eliberezi casa de obiectele care ți-au fost de folos cândva, dar de care te-ai plictisit, deși sunt încă funcționale. (se poartă în continuare designul minimalist!)
  9. Ai ocazia să-ți redecorezi casa cu alte obiecte cool. Sigur găsești ceva pe Super Donatori sau Bootik.
  10. Ai ocazia să cunoști oameni noi, invitându-ți prietenii de pe Facebook să doneze și ei.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Poți intra chiar pe pagina de Facebook unde se află o mulțime de Super Donatori precum Andreea Esca, Dana Rogoz, Cătălina Ponor, Ciprian Marica, Anca Lungu, Ela Crăciun, Laura Mușuroaea sau Xonia, dar și instituții publice precum Armata Română, Jandarmeria Capitalei sau Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

“Am primit acest stilou cu drag de la colegii mei, de ziua mea, anul acesta, și sunt sigură că și ei vor fi fericiți când vor afla că îl voi dona.”
Andreea Esca

“Donez acest tablou care conține o fotografie făcută de mine într-una dintre călătoriile în Cambodgia. Este vorba despre o supraviețuitoare, o fată absolut minunată care lucra la fabrica de cărămizi împreună cu părinții ei. Chiar m-a impresionat povestea ei.”
Dana Rogoz

Și cum banii nu pot aduce fericirea decât dacă sunt cheltuiți pentru altcineva și nu în scop personal, te invităm pe platforma Super Donatori, unde vei găsi SuperObiecte și SuperProduse. Spor la shopping, SuperGirls!

Articolul urmator
Tradiții și obiceiuri pe care românii le respectă în postul Crăciunului. Multe dintre ele te vor ajuta să ai un an nou rodnic și plin de noroc
Tradiții și obiceiuri pe care românii le respectă în postul Crăciunului. Multe dintre ele te vor ajuta să ai un an nou rodnic și plin de noroc
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?
Incepe quiz
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.