10 semne că iubitul tău este îndrăgostit de altcineva

10 semne că iubitul tău este îndrăgostit de altcineva

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Momentul de care te temeai din tot sufletul a sosit: iubitul tău pare să fie cu gândurile în altă parte și bănuiești că s-a îndrăgostit de altcineva. Dar nu ai cum să știi sigur acest lucru, dacă el nu ți-o mărturisește. O simți în gesturile lui, în privire și în felul în care îți vorbește. Parcă nimic nu mai este la fel ca înainte! Poate că nu te-a trădat încă, dar sigur te înșală în mintea lui. Iar acest lucru este la fel de rău ca și când ar face-o în realitate. Iata care sunt semnele că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva!

tradare

Semne că iubitul tău s-a îndrăgostit de altă persoană

1. Îi lipsește entuziasmul în preajma ta

Dacă partenerul tău nu pare deloc încântat că este cu tine, probabil că este cu gândul în altă parte sau la o altă persoană. Este greu să mimeze entuziasmul, când mintea sa se concentrează pe noile preocupări, respectiv pe persoana de care s-a îndrăgostit. În plus, mulți tipi nu au tactul și delicatețea pentru a pretinde că sunt fericiți, când de fapt au pe altcineva în minte.  

2. Nu mai face mici gesturi frumoase pentru tine

În orice relație în care partenerii se iubesc, aceștia fac gesturi de dragoste unul față de celălalt. Dacă iubitul tău este îndrăgostit de tine, îți poate aduce flori sau mici cadouri, îți gătește sau te invită la restaurant, măcar o dată pe săptămână. Dacă astfel de gesturi încetează cu desăvârșire, poate fi un semn că partenerul tău are pe altcineva în gând, de aceea nu-l mai interesează cum să te facă fericită. 

3. Nu mai vorbește cu tine despre viața lui

Daă iubitul încetează să-ți mai împărtășească sentimentele sale, ce face peste zi, când nu sunteți împreună, nu mai simte nevoia să se plângă sau să se laude, poate fi un semn că deja visează la o altă persoană căreia dorește să îi spună aceste lucruri. Dacă aveați obiceiul să vorbiți mult unul cu altul și să vă împărtășiți lucruri, faptul că ați ajuns la discuții superficiale și neimportante este un semnal de alarmă. 

4. Nu mai este suficient de atent la tine când faceți dragoste

Chiar dacă are pe altcineva în minte, nu înseamnă că partenerul tău o să refuze neapărat o partidă de sex. Dar o face fără suficientă atenție, fără gesturi de tandrețe și nu pare interesat dacă îți satisface și ție nevoile sau nu. Dragostea devine un simplu act carnal, de descărcare, pentru că inima sa este în altă parte. 

amanti

5. Evită contactul vizual cu tine

Atunci când ești foarte îndrăgostit de cineva, îl sorbi din priviri și ai sta ore în șir ochi în ochi cu persoana iubită. Dacă un bărbat începe să îți evite privirea, nu poate însemna decât două lucruri. Pe de o parte, nu mai este interesat de conexiunea care se stabilește între voi prin privire. Pe de altă parte, se simte oarecum vinovat față de tine și nu vrea să se trădeze. 

6. Nu mai dă semne de afecțiune în public față de tine

Dacă iubitul tău obișnuia să te ia de mână sau să te sărute în public, iar mai nou a renunțat la aceste gesturi de tandrețe, este, de asemenea, un semnal de alarmă. Pentru că loialitatea lui este îndreptată acum către o altă persoană, el simte că ar trăda acea persoană dacă ar face astfel de gesturi față de tine, în văzul tuturor. 

7. Evită să iasă cu tine în public sau cu prietenii

Clar este o problemă! Dacă iubitul evită să se afișeze cu tine în public, înseamnă că nu mai vrea să fiți văzuți ca un cuplu în ochii altora. Pe de o parte, nu mai are sentimente profunde față de tine, iar pe de alta, se teme ca s-ar putea să o supere pe persoana de care este îndrăgostit. 

8. Pasiunea lipsește din relația voastră

Bineînțeles, acest lucru se întâmplă oricum, cu timpul, pentru că așa este natura umană. După o vreme, flacăra de la început se mai domolește, dar asta nu înseamnă că se stinge de tot, că nu mai există plăcere și dorință. Dar dacă iubitul tău s-a îndrăgostit de altcineva, nu mai poate fi vorba de pasiune între voi. Când lipsește orice scânteie atunci când vă aflați unul lângă altul, s-ar putea ca partenerul să fie deja cu mintea la altă persoană. 

9. Îl suspectezi că minte

Dacă iubitul tău s-a îndrăgostit de altcineva, este doar o chestiune de timp până când va începe să mintă. Comportamentul său, felul în care vorbește, limbajul corporal, toate încep să-ți dea semnale că partenerul nu-ți spune adevărul în anumite privințe. De obicei, cele mai multe minciuni le spune o persoană care te înșală. 

10. Observi că are tendința de a atinge o anumită persoană

Atunci când se îndrăgostește, un bărbat rezistă greu tentației de a atinge persoana care îi place. Așa că, dacă observi că face tot felul de gesturi tandre față de o colegă sau o prietenă din cercul vostru comun, încercând tot timpul s-o îmbrățișeze sau s-o atingă, s-ar putea să te afli în fața unei trădări. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Care este semnificația numărului de înger 1616 în viață și în dragoste
Care este semnificația numărului de înger 1616 în viață și în dragoste
Cat de sincer este iubitul tau?
Incepe quiz
Cat de sincer este iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.