Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

11 cadouri experientiale memorabile by Complice.ro

DivaHair

Complice.ro, un business de cadouri experiențiale, continuă demersul prin care încurajează alegerea de experiențe, în locul simplelor obiecte oferite în dar în mod tradițional. 

Recomandările Complice.ro pentru Crăciun încep de la experiențe care stimulează adrenalina, simțul vizual, gustativ și olfactiv, până la provocări exclusiviste, în compania unor celebrități.  

Cadouri experiențiale pentru ea

Ce poate fi mai frumos decât ciocolată în dar? Experiența de a crea ciocolată chiar tu! De la consumator la creator de ciocolată!

O vizită la ciocolaterie și șansa de a crea, în cadrul unui atelier privat, propriile praline cu ajutorul specialiștilor Guilty Pleasure este dorință secretă a oricărei iubitoare de dulce, nu-i așa? Iar pentru că darul să fie de poveste, continuă cu o extra-doză de relaxare: masaj și împachetări cu același ingredient delicios!

https://www.complice.ro/cadou/just-chocolate/

Pentru o femeie care își lasă amprenta

Memoria olfactivă te poate face să recunoști un om drag și cu ochii închiși, nu-i așa? Fiecare femeie este unică, iar o incursiune privată în atelierul Luviane înseamnă să o pui în valoare, dăruindu-i șansa de a-și crea propriul parfum. Iar surpriza va continuă sub brand, unde o așteaptă o brățară de argint purtând amprenta unei persoane dragi.  

https://www.complice.ro/cadou/flavor-print/

Cadouri experiențiale pentru el

A la votre, messieurs!

O zi de degustare de vinuri de vinotecă la cramă, în compania unui somelier priceput, pentru a descoperi gusturi noi și vechi.

https://www.complice.ro/cadou/oldies-but-goldies/

Perfect gentleman!

Un bărbat puternic, inovator, care te surprinde prin atitudine? Surprinde-l și tu de Crăciun, cu un dar creativ, conceput exclusiv pentru el: un ceas NOAH Watches, unicat, pe care îl poți personaliza până la cel mai mic detaliu, asortat cu o pereche de butoni din argint și lemn, creați special de designerul David Sandu.

https://www.complice.ro/cadou/take-your-time

Un învingător?

Susține-l să fie cel mai bun și mereu în formă! Sesiuni private de coaching și antrenament individual cu Andrei Roșu, care să-i mențină focusul și să-i dezvolte spiritul de învingător.

https://www.complice.ro/cadou/challenge-by-andrei-rosu/

Cadouri experiențiale unisex

De Crăciun, simțiți și experimentați împreună!

Privit dintre nori, orașul  arată diferit. Descoperiți-l împreună de Crăciun, într-un zbor cu elicopterul. O doză de adrenalină în cuplu crește conectarea și va potența relația voastră.  

Enjoy the ride!  

https://www.complice.ro/cadou/the-glam-experience/

Fotografii la Palat

Poveștile frumoase se păstrează în suflet și se regăsesc, peste timp, în albumul cu fotografii. Cum vremea este potrivită pentru noi amintiri împreună, le puteți face de neuitat printr-o ședința foto specială. Personajele-voi, într-un cadrul special-Palatul Noblesse.

https://www.complice.ro/cadou/fairytale-picture/

Crăciun cu dorințe împlinite!

Gândurile bune sunt primul pas către dorințe împlinite. De Crăciun, le poți da formă!

Pune în brad un glob special de Crăciunul acesta, unul umplut cu puf de păpădie, care poate îndeplini dorințele. Un dar potrivit tuturor celor dragi, al căror nume se află pe lista de cadouri.  

https://www.complice.ro/cadou/christmas-wishes/
 
Pentru activi, spirit urban la superlativ!

Un spirit liber, iubitor de natură și explorare? Alex Ciocan, unul dintre cicliștii de top ai României, îi poate stă alături, într-o sesiune privată de pedalare în aer liber sau în sală. Exclusiv prin “complici”!

https://www.complice.ro/cadou/cycle-with-alex-ciocan/

Urban Ties, detaliul perfect

Pentru o persoană rafinată, atentă la detalii și exigentă cu propria imagine. Mașină cu șofer, cravată cu amprentă și stil, într-un design personalizat și pe gustul sau. O experiență memorabilă, pentru Crăciunul acesta.

https://www.complice.ro/cadou/my-tie/

Daruri cu efect multiplicat

Rareori avem ocazia că gestul de a oferi un cadou să aibă efect multiplicat!

De Crăciunul acesta, darul tău poate aduce bucurie celui pentru care l-ai pregătit și, de asemenea, copiilor de la HOSPICE.  Oferind în dar un tricou cu autograful lui Alex Ciocan, unul din cicliștii de top ai României,  sumă va fi direcționată integral către Casa Speranței.

https://www.complice.ro/cadou/tricou-semnat-alex-ciocan-2-hospice/ 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!