12 întrebări pe care să NU i le adresezi iubitului la EURO 2016

Redactor Andreea Baluteanu

Tocmai este pe cale să înceapă cea mai frumoasă perioadă din viaţa iubitului tău microbist: EURO 2016. Vor urma seri petrecute alături de amici, vizionând meciurile României în pubul preferat, emoţii de necuprins şi victorii nemaivăzute (sperăm noi).

Dacă nu eşti o admiratoare a sportului-rege, îţi înţelegem lipsa de entuziasm la auzul veştilor de mai sus! Însă, pentru că ştim că vrei să fii mereu acolo, lângă bărbatul tău, şi să îl susţii la bine şi la greu, ţi-am pregătit o listă a întrebărilor pe care să nu i le adresezi sub nicio formă în timpul meciurilor de la Campionatul European din Franţa 2016!

12 întrebări pe care să nu i le pui niciodată în timpul unui meci la EURO 2016

Pecetluieşte-ţi buzele dacă vreuna dintre întrebările de mai jos „te roade”. Așadar, evită să adresezi aceste întrebări iubitului tău la EURO 2016!

 1. Iubitule, ce spuneai că înseamnă ofsaid (sau penalti, henţ, corner, aut sau cartonaş galben/roşu)? Nu înţeleg, poţi să îmi mai explici o dată?

E adevărat, tipii adoră să ne explice tot felul de termeni (au impresia că dezvăluie secretele lumii unei fetiţe nevinovate care va sfârşi prin a-i admira toată viaţa), dar nu în timp ce România joacă cele mai importante minute ale ei la EURO 2016! Ca să îţi salvăm relaţia, îţi vom oferi noi definiţiile acestor termeni „încuietori” (poţi să ne mulţumeşti după ce te va duce la altar).

Ofsaidul (engl. Off-side) este definit ca o poziţie neregulamentară a unui jucător în atac, care depăşeşte fără minge ultimul apărător al echipei adverse (cu excepţia portarului). Nu lua în râs acest termen, pentru că îi poate provoca un adevărat atac de cord iubitului tău, mai ales când golul României la EURO 2016 este anulat de arbitru pe motiv de ofsaid.

Penalti (engl. penalty) sau „lovitura de pedeapsă” poate să îi cauzeze iubitului tău fericirea supremă... sau agonia cea mai grea, pentru că este extrem de periculoasă: este acordată echipei al cărei jucător a fost faultat în careul mare şi este efectuată fără nicio apărare în afară de portar.

Henţul (engl. hands) are loc atunci când un jucător atinge în mod intenţionat mingea cu mâna.

Cornerul (engl. corner) sau lovitura de la colţul terenului este decis de arbitru atunci când un apărător trimite mingea în afara terenului, după linia porţii, pentru a opri un atac al echipei adverse.

Autul (engl. out) presupune scoaterea mingii în afara terenului în lateral, ceea ce înseamnă că echipa adversă are dreptul de a o repune în teren, aruncând-o cu mâna.

Cartonaşele (galben - mai puţin grav, roşu - păcat capital) sunt penalizarea oferită de arbitru unui jucător: cel roşu presupune expulzarea sa din teren (nu, nu este înlocuit), iar acumularea de două cartonaşe galbene echivalează cu unul roşu).

 1. Meciul e atât de plictisitor. Nu vrei să ne oprim acum şi să vedem a doua parte mâine?

Nu ştim cum să îţi explicăm ce blasfemie tocmai ai rostit! Să presupunem că tu te uiţi la o comedie romantică spumoasă şi înduioşătoare, în care el este pe cale să o ceară pe ea în căsătorie, iar partnerul tău te întreabă inocent dacă nu vrei să afli mai târziu deznodământul.

 1. Beckham (sau orice alt jucător hot) mai joacă la EURO 2016?

Desigur, dacă iubitul tău ar avea cea mai mică bănuială că tu deplângi pierderea calităţilor fotbalistice ale respectivului jucător, ţi-ar răspunde bucuros, dar, pentru că ştie că de fapt ţi-e dor de tatuajele sexi ale lui David, nu te vei alege decât cu o privire plină de reproş.

 1. Simt că tu nu mă mai iubeşti ca înainte. De ce nu mai comunici cu mine? Încotro se îndreaptă relaţia noastră?

Pe lângă faptul că aceste fraze sunt oricum tabu pentru orice bărbat (găseşti aici şi alte subiecte delicate, de evitat în faţa partenerului), dacă le mai adresezi şi în timpul unui meci palpitant din timpul Campionatului European 2016, tocmai ţi-ai oferit singură... un cartonaş roşu în relaţie!

       5. De ce stai aşa încruntat? Poate că nu ar trebui să te mai uiţi la meciul ăsta, simt că nu îţi face bine.

Însoţeşte această întrebare cu argumente pertinente pe care ţi le-a oferit psihologul despre importanţa de a ne petrece timpul făcând lucruri care ne aduc zâmbetul pe faţă şi partenerul tău se va feri cu siguranţă să mai privească vreun meci la EURO 2016 în compania ta.

 1. E pauză, nu vrei să mergi până la magazin să cumperi un avocado pentru omleta de mâine de dimineaţă?

Poate că nu vorbim despre un scenariu imposibil şi iubitul tău ar părăsi cel mai hot loc al momentului, TV-ul deschis la EURO 2016, pentru a merge la magazin... doar ca să îşi reaprovizioneze stocul de bere şi chipsuri, în cazul (improbabil) în care nu a fost suficient de grijuliu înainte de meci.

 1. La ce te gândeşti acum?

Avem un singur indiciu (nefericit): în mod sigur, nu la tine.

 1. Iubitule, cum ţin minte fotbaliştii la ce poartă trebuie să atace? Eu sigur m-aş încurca!

Tocmai l-ai făcut să se întrebe cum ai obţinut jobul acela bine plătit.

 1. Cine crezi că arată mai bine, Pique sau Cristiano Ronaldo?

EURO 2016 nu este o competiţie de frumuseţe. Nu, nu îţi va răspunde asta. Cel mai probabil este prea concentrat ca să te ignore.

 1. Ce echipament drăguţ are echipa Franţei! Oare cine l-a creat? Să fie Chanel?

Nici nu mai punem în discuţie faptul că Franţa este adversara României la Campionatul European 2016! Şi chiar dacă iubitul tău ştie cine este designerul de echipament sportiv, nu va avea niciun chef să împărtăşească aceste informaţii cu tine, pentru a-ţi deştepta interesul faţă de un subiect care te obsedează şi pentru a provoca astfel un potop de întrebări.   

 1. EURO 2016 e în Franţa? Vai, când o să mergem şi noi la Paris?

Continuă şi cu „mai ţii minte când mi-ai promis că o să mă duci la shopping pe Champs Elysees? De ce nu îţi ţii niciodată promisiunile?” şi încheie „avalanşa” cu „tu nu mă mai iubeşti”! Tocmai ai obţinut reţeta perfectă anti-bucurie în timpul Campionatului european de fotbal 2016.

 1. Nu vrei să mergem în dormitor? Vreau să îţi arăt o mişcare nouă.

Tocmai i-ai adresat cea mai crudă întrebare pe care o poţi pune unui bărbat în timpul EURO 2016! Vei avea câştig de cauză (dacă nu e un microbist înrăit) şi te va urma dornic, dar nu te va ierta, oricât de plăcută va fi experienţa de care va avea parte.

Tu ai adresat vreuna dintre aceste întrebări iubitului tău în timpul meciurilor? Vei urmări alături de el EURO 2016?

Articolul urmator Răspunde sincer la aceste patru întrebări și află cine ești cu adevărat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.