20 de lucruri pe care trebuie să le ai în casă până la 30 de ani

Marţi, 12.04.2016
de Andreea Baluteanu

30 de ani nu este „un capăt de ţară”! Este un prag în viaţă, dar nu cel care îţi aduce răspunsurile la toate întrebările sau soluţiile la toate problemele! Cu toate acestea, experţii în lifestyle consideră că, chiar dacă nu ai obţinut încă jobul ideal, este momentul să începi să te pregăteşti pentru el! O locuinţă chic, aranjată după gusturile tale şi decorată într-o compatibilitate perfectă cu visele tale, te va ajuta să ai o viaţă mai echilibrată şi mai armonioasă şi te va propulsa către succes! Descoperă 20 de lucruri pe care trebuie să le ai în casă până la 30 de ani!

20 de lucruri de care ai nevoie în casă până la 30 de ani

 1. O saltea confortabilă. Sperăm ca până la 30 de ani să fi renunţat la a pierde majoritatea nopţilor în club sau la maratoane de seriale şi să fii conştientă de pericolele privării de somn. O saltea confortabilă te va ajuta să dormi mai bine şi să nu mai ai probleme cu spatele! Pune capul pe pernă şi visează la viaţa ta fabuloasă!

 2. O piesă de artă. Pentru a bifa lista de obiective până la 30 de ani, nu trebuie să risipeşti o avere pe un tablou de Picasso; este suficient orice tablou, sculptură sau obiect de decor care trezeşte ceva în tine şi care nu a fost produs pe bandă rulantă. Vizitează târgurile de antichităţi şi pe cele vintage, pentru că poţi descoperi adevărate comori!

 3. Un moodboard! Eşti şi tu vrăjită de decorul apartamentului editorului de fashion de 30 de ani din filmele americane, în care tronează mândru un moodboard fabulos? Studiile au demonstrat că afişând undeva la vedere toate lucrurile care te inspiră, citatele care te motivează sau fotografiile care îţi amintesc de momentele plăcute, vei fi nu numai mai fericită, dar şi mai ambiţioasă şi mai determinată! În plus, un moodboard arată excepţional şi te va ajuta să te trezeşti cu zâmbetul pe buze!

 4. Un blender şi/sau un robot de bucătărie performant. Să mănânci la restaurant în fiecare zi te poate ruina la 30 de ani, iar meniul alcătuit din pate pe pâine sau fast food îţi va compromite sănătatea! Soluţia? Un blender îţi va oferi la o apăsare de buton distanţă toate smoothie-urile şi supele cremă la care visezi, iar un robot de bucătărie te va ajuta să realizezi toate prăjiturile şi reţetele complicate care îţi lasă gura apă.

 5. Un platou aspectuos! Ai gătit o prăjitură senzaţională, un tort de morcovi suculent sau ai cumpărat nişte brânzeturi franţuzeşti rafinate? Un platou sofisticat este tot ceea ce mai ai nevoie! Este necesar să îţi impresionezi prietenele şi cu altceva decât garderoba ta formidabilă până la 30 de ani!

 6. Un spaţiu de lucru complet echipat. Meseriile liber profesioniste şi lucratul de acasă au început să câştige popularitate şi la noi, iar dacă preferi să fii propriul tău şef şi îţi desfăşori activitatea la domiciliu, ai nevoie de un birou complet echipat şi de un scaun ergonomic. De asemenea, un laptop funcţional, care să nu te lase când îţi e lumea mai dragă, te va scuti de multe neplăceri. Sunt obiecte în care trebuie să investeşti până la 30 de ani!

 7. O lenjerie de pat de calitate! Îţi place să te răsfeţi la un masaj şi îţi dai şi ultimul bănuţ din salariu pe o pereche fabuloasă de pantofi, dar dormi încă în lenjeriile de bumbac din timpul facultăţii? Remediază această problemă, alege aşternuturi dintr-un material de calitate şi visează mai frumos!

 8. O plantă sau un animăluţ de companie care să îţi însenineze serile. Dacă nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche (şi nu numai), o pisică sau o plantă îţi va transforma apartamentul în spaţiul ideal de locuit! 9. Un covor care să îţi mângâie tălpile obosite. Un covor moale este o investiţie de decor pe care trebuie să o faci până la 30 de ani: nu numai că îţi va alina picioarele extenuate și te va „găzdui” la serialul tău preferat, alături de un morman de perne, dar va oferi şi un aer stylish locuinţei.

 10. Un set cu aţă şi ace pentru eventualele urgenţe vestimentare! Nu ştii să coşi un nasture? Trebuie să remediezi acest inconvenient până la 30 de ani!

 11. Un espressor care te binedispune. La 30 de ani, cafeaua nu mai e un moft, ci o necesitate, iar vizitele frecvente la cafeneaua fancy de la colţul străzii te pot costa o mică avere. Decide să îţi aprovizionezi casa cu un espressor sau o cafetieră de calitate, iar viaţa ta va avea o aromă cu totul nouă!

 12. Un set de prosoape moi pentru baie! Simplul act de a te învălui după baie într-un prosop moale, ca o îmbrăţişare catifelată, îţi poate transforma casa într-un palat al răsfăţului! Achiziţionează şi câteva exemplare pufoase pentru oaspeţi şi vei fi o gazdă adorată!

 13. O lanternă. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să pice curentul, iar tu să te simţi ca un copil de 30 de ani rătăcit în propria casă?

 14. O vază colorată. Florile sunt o sursă garantată de bună-dispoziţie şi le vei aprecia și mai tare pe măsură ce petreci mai multă vreme în casă. O vază colorată va fi modalitatea perfectă de a crea un aranjament vesel, după care te vei topi. 15. Lumânări parfumate. Câteva lumânări parfumate, presărate artistic prin casă, vor compune un ambient cozy şi aromat! Alege esenţe revitalizante sau, dimpotrivă, calmante, în funcţie de efectul pe care doreşti să îl obţii, iar dacă ai cunoştinţe temeinice de aromaterapie, combină notele şi transformă-ţi apartamentul într-un adevărat sanctuar olfactiv.

 16. Un serviciu de pahare. Dacă îţi întâmpini oaspeţii cu băuturi sofisticate servite în pahare de plastic, nu vei căpăta o reputaţie de gazdă ireproşabilă. Ai nevoie de un serviciu decent de pahare până la 30 de ani. Nu te gândi că trebuie să fie de cristal. Pentru a sărbători cum se cuvine o promovare sau un date cu un tip hot, e suficient ca paharele să arate bine.

 17. ... şi o şampanie ţinută la frigider. O zi minunată apare în viaţa ta neanunţată, dar trebuie să fii mereu pregătită pentru ea. Până la 30 de ani, orice femeie merită să înveţe că nu există niciodată un prilej greşit de sărbătoare.

 18. Cât mai multe cărţi! Cărţile îţi asigură nemurirea şi îşi oferă în dar nu una, ci nenumărate vieţi de trăit. Alege câteva cărți cu aspect glossy (sau, dimpotrivă, vintage) şi foloseşte-le şi pe post de obiecte de decor!

 19. O pătură călduroasă aranjată neglijent pe canapea. Va arăta stylish şi îţi va ţine de cald la maratonul de seriale din weekend. Este un must have până la 30 de ani! 20. Bani cash. Nu mai subliniem importanţa economiilor până la 30 de ani, dar îţi vom reaminti cât de important este să ai un depozit de bani cash la îndemână, pentru serile când te loveşte o poftă necontrolată de pizza sau pentru diversele urgenţe la domiciliu!

Tu ce părere ai despre această listă de lucruri pe care trebuie să le deţii în casă până la 30 de ani? Pe câte dintre ele le bifezi şi în locuinţa ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (16)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!